Gå til hovedindhold

DUURZAAMHEID

sustainable

Hør er et bæredygtigt materiale

Hos LinenMe har vi forpligtet os til at sikre, at vores produkter er bæredygtigt produceret. Hør er i sig et miljøvenligt stof, da det kræver færre ressourcer at vokse og blive forarbejdet, og det er biologisk nedbrydeligt. Vi bruger hver eneste lillebitte stykke stof som del af vores slow-living-tilgang.

made-to-order

Vi producerer ved en bestilling

Vi følger ikke hurtige modetrends – vi designer klassisk tøj, der også på lang sigt er stilfuldt fremfor at halse efter den seneste trend. Vi elsker mode og er altid i gang med at skabe nye designs og undersøger de bedste silhuetter og snit, men vi fremstiller ikke noget der ikke holder. Køb en hørkjole af os nu, og den vil være lige så smuk til næste
 

zero-waste

Nul spild

Hos LinenMe er vores filosofi baseret på at skabe smukke hjemmetekstiler i hør med minimal negativ påvirkning af kloden. Ved at genbruge fraskårede dele af større stofstykker reducerer vi spild, og vi kombinerer traditionel håndvævning med moderne produktionsteknikker for at kunne arbejde effektivt.

mindful-shopping

Shopping med

omtanke

Der har været et gradvist og velkomment skift væk fra tankeløst forbrug mod et liv med mere omtanke og integritet. Vi ønsker at omgive os selv og vores familie med kvalitetsprodukter, der holder længe og er bæredygtigt producerede. Vi ønsker at omfavne konceptet slow living på alle de tænkelige former, der kan håndteres af vores livsstil. Og vi ønsker at vores hjem skal være velorganiseret, indbydende og enkelt indrettet. Naturligvis indebærer intet af dette at købe flere ting. Men vi ønsker også at opleve den luksuriøse følelse af nyt sengetøj, at udskifte slidte puder med nye pudebetræk, som vi stolt kan vise frem og lave små ændringer der passer til aktuelle trends og looks.

certifications

Certificeringer

Hos LinenMe er vi en familievirksomhed I tredje generation, der er anerkendt for vores kvalitetsprodukter og fremragende design. Vi er certificeret 3 gange: European Flax ®, Woolmark og OEKO-TEX. Så du kan være sikker på, at vores produkter lever op til høje standarder og holder længe.

 

caring-product

Sådan plejer du

dit hørprodukt

Den rigtige pleje kan sikre dine hørprodukter en lang levetid, og den forbliver smuk. Det sparer dig ikke bare penge, men reducerer også spild og sparer ressourcer. Find ud af, hvordan du skal vaske, tørre og opbevare dine hørprodukter, så de holder hele livet.

what-you-can-do

Det kan du gøre for vores klode

Mens der er behov for systematiske ændringer for virkelig at kunne tackle klimaforandringerne, kan vi alle gøre en forskel i vores hverdag. Læs mere om, hvad du kan gøre for at få en mere bæredygtig livsstil.

packing

Inpakken

We gebruiken kartonnen dozen en enveloppen in onze verpakkingen - karton is een duurzamer materiaal dat hernieuwbaar, herbruikbaar en recyclebaar is. Onze koerierstassen zijn gemaakt van 80% gerecyclede folie. Wij verpakken uw aankopen in linnen zakken gemaakt van stofresten om afval te verminderen. Deze mooie tassen zijn er in verschillende kleuren en kunnen op verschillende manieren in huis worden hergebruikt.

shipping

Verzenden

Onze koeriers – FedEx, UPS en DPD – proberen duurzamer te zijn door optimale routes te kiezen, te investeren in onderzoek naar groene initiatieven, hun wagenpark om te bouwen naar elektrische voertuigen en te investeren in of gebruik te maken van hernieuwbare energie. Ook jij kunt het verschil maken door je pakket bij de eerste afleverpoging te accepteren of gebruik te maken van afhaalpunten.