OM OS

 

Grundlæggeren af LinenMe

Mit navn er Inga. Jeg er en selvstændig interiørdesigner, der er bosat i London, Storbritannien. Den største passion i mit liv er hør. Jeg elsker at skabe og designe tekstilemner af hør. Jeg mener, at hør har en magisk kraft, der skaber en hel speciel atmosfære i hjemmet og fylder vores dagligdag med smukke øjeblikke.

Alle mine designs bliver produceret på min families lille virksomhed i Litauen - et land, der har meget gamle traditioner i at dyrke hør og væve det kvalitetsmæssigt bedste hørstof. Samtidig er Litauen kendt for sine smukke håndlavede broderier og syning med hulsøm.

Jeg oprettedes selskabet ”LinenMe” og gjorde det til et brand, for at dele min lidenskab for hør med mine kunder. Hvert år besøger jeg interiørdesignmesser i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan, USA for at sikre mig, at jeg er bevidst om globale trends indenfor farver og stilarter. Jeg tror dog ikke på, at jeg kan fortælle dig om hvilke farver og stilarter, der passer til dit hjem. Det er ikke LinenMe’s intention, hvorfor?

Fordi du skaber dit hjem. Det er, hvad der er fødes af ideer i dit hoved, hvad der skabes af dine hænder og den hygge du oplever sammen med dine nærmeste. Det er dit område - det sted, hvor du kan være dig selv, det sted du kan slappe af, det sted du kan drømme og der, hvor du kan opleve dine mest dyrebare stunder. Så gør dit hjem til dit, klassisk, moderne, skørt og stilfuldt – præcis som den person du er!

LinenMe brand vil gerne bistå dig på denne rejse, og tjene som kilde til inspiration og arbejde hårdt på at gøre dine ideer til virkelighed med hjælp fra hørs magi...

FABRIKKEN

Kvalitet af materiale og produkt

LinenMe er et familieforetagende, hvor Inga hører til 3. generation i branchen.  Det er kombinationen mellem de gamle traditioner inden for vævning og dekorering og den nye teknologi, der gør det muligt at skabe et meget stærkt, holdbart og …, der sidder flot på kroppen og forbliver meget blødt.

De fleste af LinenMe’s produkter er håndlavet, det er fordi vi ønsker at bevare en høj kvalitet og renhed i vores produkter.

Ved at holde produktionen inden for familiens rammer opretholder og sikrer vi, at kunden altid får den bedste kvalitet.

Sortiment

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige hør stoffer og produkt variationer, med forskellige mønstre, teksturer, farver, dekorationer og designs.

Vores designprodukter kombinerer traditionelle håndværksmetoder med de sidste nye trends. Vi følger tendenserne inden for tekstil hvert år og stræber efter at tilbyde et bredt udvalg af moderne produkter.

Grundmateriale

Den hør vi bruger er dyrket i området omkring Østersøen, hvilket gør, at vi kan sikre høj kvalitet og holdbarhed for vore produkter.

Fortæl din historien i hør

Siden gamle dage er hør-fabrikker og produkter blevet givet videre fra generation til generation. Hørprodukterne er ikke bare naturlige og sunde at bruge, men er også stærke og holdbare. Derfor har kvinder lært deres døtre kunsten i at væve hør, for på den måde at bevare familiehistorien.

LinenMe fortsætter denne tradition – men nu kan du designe dit eget hørprodukt, så den historie kan føres videre til fremtidige generationer.

 HANDEL

Service

For at sikre den bedste service, forhandler vi selv alle vores produkter. Derfor modtager du dine varer hurtigt og sikkert. Og for at oprette et godt samarbejde med vores kunder, har vi valgt at kommunikere direkte med jer. Ved at kende jeres meninger og forventninger, kan vi hurtigere overkomme disse.

Anbefalinger

LinenMe blev grundlagt i 2007 og i dag har vi loyale kunder i over 50 lande verden over, der har vurderet kvaliteten af vores produkter.