Gå til hovedindhold
custom-preview

 

LinenMe - Din Historie Fortalt I Hør

Tre generationer af familiehistorie vævet ind i hvert eneste stykke hør.

Vi designer, producerer og leverer det bredeste produktsortiment inden for hjemmetekstiler af hør til mere end 60 lande over hele verden. Vores mål er at sikre, at hver evig eneste produkt i vores kollektion eller speciallavede produkter til dig, er enkelt, bæredygtigt og utrolig smukt. Vi tilbyder et bredt og samtidig nøje udvalgt sortiment i vores kollektioner. Vi er stolte over at kunne tilbyde kunderne tekstiler af høj kvalitet til alle rum og alle årstider. Vi er drevet af en forståelse af vores kunders indretning og har derfor skabt et stødt voksende sortiment af smukke produkter, som det bliver svært at finde andre steder

Mød Inga - skaberen af LinenMe

Mit navn er Inga Lukauskiene, og jeg er en litauisk født interiørdesigner. Jeg har en stor passion for tekstiler, især linned. Jeg elsker absolut alt om det: Dets styrke, tekstur og holdbarhed.

I mange år, hele verdenen over, har det være et vigtigt arvestykke, som en mor kunne give videre til sin datter. I mange kulturer har linned gået gennem generationer og er blevet en nødvendighed for et stilfuld hjem, som vægter æstetik og kvalitet højt. 

Familier i Litauen, også min egen, har stærke traditioner for hør- og linnedproduktion, og derfor har jeg altid følt, at der kunne gøres mere for at repræsentere det litauiske linned samt det fine håndværk. Med denne idé færdiggjorde jeg min uddannelse fra Londons KLC School of Design, og derefter besluttede jeg, mig for at fokusere på at skabe smukke produkter til alle og LinenMe er resultatet.

Jeg er begejstret for at introducere dig til LinenMe. Vi er et brand, som du kan stole på. Udvalget er stort, og der er en bred vifte af enkle, bæredygtige og fantastiske sengetøj. Jeg håber du nyder, at udforske vores redigering af hjemme tekstiler samt tøj og dele vores værdier.

 

PERSONLIG TOUCH

Vi er en lille, men stadig voksende familievirksomhed. Jeg er en af de tredje generationer i min familie til at arbejde i hørindustrien, der bringer et væld af ekspertise og viden til vores produkter. Fordi vi er ikke en stor virksomhedskæmper, og derfor kan vi tilbyde dig en mere personlig tilgang. Du får den enkelte opmærksomhed på detaljer i et skræddersyet luksusmærke uden at koste dyre domme. Vi er stolte af at give god kundeservice og rådgivning og vejledning, hvor det er nødvendigt.

KVALITET

Alle vores produktdesign er inspireret af, hvad vores kunder har brug for og er omhyggeligt udviklet af mit og vores team. Disse designs er så udformet ved hjælp af en kombination af traditionelle og banebrydende teknologier til fremstilling af topkvalitet. Hvert produkt er håndtjekket for at sikre, at det opfylder de strengeste kvalitetsstandarder.

VALG

Vi ved, at du vil have friheden til at vælge lige de rigtige linnedstykker til dit hjem eller klædeskab. Fordi vi har vores egen produktionsenhed, og kan derfor tilbyde dig et uovertruffen udvalg af farver og stilarter. Vi har masser af muligheder, så du skal bare tage valget. Vores skræddersyede service betyder, at du kan skabe dit eget individuelle look og væve din personlige historie gennem vores smukke linned.

UNDERVUDERET SKØNHED

Moderne liv kan være krævende. Derfor er vores produkter designet til at opmuntre dig til at bremse, sætte pris på de mindre ting i livet og slappe af i komfort. At komme hjem skal føles som en chance for at få en pause fra udefrakommende stress. Dit hjem er dit fristed, og vi vil gøre det mere hyggeligt og samtidig gøre det lækkert.

BÆREDYGTIGHED

Hos LinenMe er vi forpligtet til at sikre, at vores produkter produceres bæredygtigt. Linnet selv er et miljøvenligt stof, da det kræver færre ressourcer at vokse og behandle og er bio-nedbrydeligt. Vi anvender hvert eneste tomt stof i vores produktionsproces for at minimere affald, og vi laver produkter, der er lavet til at vare, i overensstemmelse med vores kærlighed til langsom levetid og overvejet forbrug.