Gå til hovedindhold
 

The Founder photo

Mød Inga - grundlæggeren af LinenMe

Mit navn er Inga. Jeg er en selvstændig interiørdesigner, der er bosat i London, Storbritannien. Den største passion i mit liv er hør. Jeg elsker at skabe og designe tekstilemner af hør. Jeg mener, at hør har en magisk kraft, der skaber en hel speciel atmosfære i hjemmet og fylder vores dagligdag med smukke øjeblikke.

Alle mine designs bliver produceret på min families lille virksomhed i Litauen - et land, der har meget gamle traditioner i at dyrke hør og væve det kvalitetsmæssigt bedste hørstof. Samtidig er Litauen kendt for sine smukke håndlavede broderier og syning med hulsøm.

LinenMe: Dit hjem - Dit valg

Jeg oprettede selskabet ”LinenMe” og gjorde det til et brand, for at dele min lidenskab for hør med mine kunder. Hvert år besøger jeg interiørdesignmesser i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan, USA for at sikre mig, at jeg er bevidst om globale trends indenfor farver og stilarter. Jeg tror dog ikke, at jeg kan fortælle dig om, hvilke farver og stilarter, der passer til netop dit hjem. Det er ikke LinenMe’s intention, hvorfor?

 

Fordi du skaber dit eget hjem. Det er de ideer du har, det du skaber med hænderne og den hygge du oplever sammen med dine nærmeste, der skaber dit hjem. Dit hjem er dit område - det sted, hvor du kan være dig selv, det sted du kan slappe af, det sted du kan drømme og der, hvor du kan opleve dine mest dyrebare stunder. Så gør dit hjem til dit, klassisk, moderne, skørt og stilfuldt – præcis som den person du er!

LinenMe brand vil gerne bistå dig på denne rejse, og være en kilde til inspiration og arbejde hårdt på at gøre dine ideer til virkelighed med hjælp fra hørs magi.

Med venlig hilsen

Inga