Gå til hovedindhold
Uanset vejr, pligter og stemning giver et dejligt bad de bedste forudsætninger for en god dag. Her kan LinenMe lækre badetekstiler i hør gøre underværker – et lækkert varmt morgenbad kan selv få den koldeste, klammeste, kedeligste og triste dag til at virke overkommelig og overskuelig.  Hos LinenMe kan vi tilbyde alt inden for håndklæder, i alle størrelser og farver, fra baby til voksenstørrelse og i farver fra beige til vinrød – med andre ord alt hvad hjerte og sjæl kan begære af forkælelse for alle sanser.

 

Du har sikkert allerede en masse badehåndklæder hjemme i skabet – men måske er det på tide at skifte dem ud? Farverne er ved at blege og måske suger de ikke helt så godt fugt mere? Måske
trænger dit badeværelse til en makeover, og ligesom et par nye puder kan skabe en helt ny stemning i stuen, kan nye badehåndklæder skabe en helt ny atmosfære i badeværelset. Med håndklæder fra LinenMe bevares kvaliteten i håndklæderne samtidig med at der skabes den mest fantastiske stemning i badeværelset.
Filtre