Gå til hovedindhold

LinenUs

Hvad er LinenUs?

Vi tror ikke på de hurtige modetrends, og vi skaber fantastiske tekstiler og boligindretning der ser godt ud i årevis.

Hos LinenMe arbejder vi hårdt for at være en miljøvenlig virksomhed: Vi bruger udelukkende grøn energi i vores produktion, og vi forarbejder stofrester til indkøbsnet. Vi tror ikke på de smarte og hurtige modetrends, og vi skaber tekstiler og boligindretning der er designet til at føles lækkert og se fantastisk ud i årevis.

Månedens stof

Gør brug af stofrester på en smuk måde

De produkter vi skaber i denne kollektion bliver lavet af reststykker af stof. Disse kan stamme fra reststykker fra større ordrer fra kunder der har ombestemt sig. Udvalget består af forskellige ting i forskellige farver og mønstre, og kerneprodukterne vil være servietter, indkøbsnet og -tasker, håndvævede dækkeservietter, viskestykker og brødkurve. Alt fremstillet med vores sædvanlig ekspertise og design know-how.
 
Billede
Fabric of the month
 

Vi overrasker dig med stoffet

Fordi alle elsker glæden ved overraskelser

Hvis du elsker overraskelser, er denne kollektion helt sikkert noget for dig. Den er fremstillet af de stofstykker vi kan finde når der skal produceres noget, og den består af servietter, indkøbsnet og -tasker, håndvævede dækkeservietter, viskestykker og brødkurve. Disse produkter kommer måske i ukendte farver eller mønstre, men du kan være sikker på at de har samme kendetegn som alle LinenMes produkter: Superblødt linned, diskrete detaljer, smart design og et engagement i bæredygtig produktion. Kan man andet end elske det?
 
surprise