Gå til hovedindhold

LinenMe er en lille, men dog hurtigt voksende virksomhed, der udelukkende forhandler via internettet, hvilket gør, at det både er en nem, tilgængelig og billig måde for vores kunder at shoppe på. Vores fokus ligger på at sikre, at alle vores varer, der er tilgængelige på vores side eller skræddersyet til dig, er til en overkommelig pris.

Dette gør vi ved hjælp af 3 simple skridt:

  1. Design. Alle vore designs er inspireret af vores kunder, og derefter nøje udvalgt af Inga Lukauskiene, vores talentfulde og energiske designer og ejeren af LinenMe, der har en uddannelse fra KLC School of Design i London.
  2. Produktion. Vi har vores egen produktionsfabrik i Litauen, der har både års erfaring i produktion og har opnået kendskab til produktion til lave priser.
  3. Markedsføring. Ingen forskruede priser betyder, at vi ikke behøver at spilde penge på evige udsalg og reklamer. Vi tror på, at den bedste reklame for os, er vores tilfredse kunder.

 

  1. Design

Ejeren af LinenMe, Inga Lukauskiene, der også er selvstændig interiørdesigner, kommer oprindeligt fra Litauen, hvor hendes familie har arbejdet inden for hør-industrien i mere end 30 år og nu ejer et linnedfabrikations selskab.

”Inspiration kommer alle steder fra og kan ske på et hvert tidspunkt, men vores kunder er nok den største inspiration – indrømmer Inga – Vi investerer kun det der er brug for i vores designs og opmuntrer vores kunder til selv at blive interiørdesignere. Vi lever i en ’gør-det-selv-tid, og i dag betyder gør-det-selv ikke bare, at man maler væggene. Folk kan godt lide at lave deres eget sengebetræk eller deres egne gardiner til køkkenvinduet. I inspirerer og vi producerer. Det kan være en sjov oplevelse for både kunden og producenten.”

Når vi laver de skræddersyede ting til vores kunder, får vi tit nogle ideer og forslag til designs, der senere bliver en del af LinenMe’s assortiment. Og hvis man skal være helt ærlige omkring det, så er det en af grundene til, at vores luksusvarer er så overkommelige at købe. 

  1. Produktion

Vores produktionsenhed i Litauen har produceret luksustekstiler til flere kendte mærker rundt om i verdenen, men vi tror at der vil være synergi og fordele ved at have et direkte partnerskab mellem producenten og kunden, og vi promoverer aktivt for dette partnerskab, da det er det, der gør vores produkter overkommelige.

I vores produktion sørger vi får at bruge næsten hver eneste centimeter af stoffet, for at så lidt som muligt går til spilde. Her sørger Inga Lukauskiene for, når hun designer, at vores stof bliver brugt til dets fulde med så få rester som muligt. Alle vores produkter er designet med tanker om anvendelighed.

Et bredt assortiment af hørstoffer, nuancer og teksturer i vores produktionsenhed giver vores kunder flere muligheder. Det tillader os også at lave skræddersyede varer, hvilket giver os de sværeste deadlines.

  1. Markedsføring

Vores mål er at undgå alle de reklametricks, der er ineffektive, men dog reflekterer over den sidste værdi af produktet. Ved at holde os væk fra al den overflødige og dyre markedsføring, kan vi, ved at holde os på basis niveau, tilbyde jer luksuriøse og overkommelige varer hver dag. Man behøver ikke vente på udsalg, da der hver dag hele året rundt er linned til fantastiske priser.

Når det kommer til markedsføring, er vi store tilhængere af personlig anbefalinger. Denne metode har bragt os mange kunder verden over, og da vi kun handler online betyder det, at vores shop er tilgængelig for som godt som alle rundt i verdenen.

Sidst, men ikke mindst

 Vi begrænser ikke kun vores sortiment til hørprodukter, faktisk er vi hele tiden på udkig efter nye, unikke og spændende hjemmedekorationer, designet og produceret i høj kvalitet af andre uafhængige producenter.