Gå til hovedindhold

Nogle af de tilbagemeldinger, vi har modtaget fra vores kunder:

 

 

 

M
Mette Manstrup
1 år siden
5

Jeg er begejstret for min nye natkjole, som passede perfekt i forhold til måltagning. Dejlig tilpas ekstra vidde, som jeg synes er rarest til nattøj, så der er bevægelsesrum. Modellen er skøn med dens gode længde og trekvartærmer, og den falder let og behageligt. Farven er delikat.
Jeg har nu vasket den for anden gang og vovede en let tørretumbling, og det har gjort den utroligt blød og dejlig.
Hele virksomheden inviterer ind i et autentisk univers, som jeg er fascineret af at studere og være en del af. Fænomenet hør er så spændende og tiltalende, og jeg er allerede i gang med at afsøge mit næste produkt i det brede sortiment.

E
Elise Lippert
1 år siden
5

Lækkert og holdbart sengetøj. Har efterhånden fået skiftet alt vores gamle ud.
Viskestykker kan også anbefales

N
Nicola Reichel
1 år siden
5

Dejligt blødt og behageligt at sove i sengetøj af hør. Lagen sidder rigtig fint og stramt. Som altid rigtig fint kvalitet.

N
Nicola Reichel
1 år siden
5

Dejligt badehåndklæde, blødt og behageligt at tør sig med. Fylder ikke meget når man har dem med på rejsen/til stranden etc. Super fin kvalitet, de dejligste farver (har købt dem i farverne rust, balsam green og indigo / passer så skønt sammen).

E
Emilie Elmgreen
1 år siden
5

Jeg er så glad for mine nye pudebetræk! Størrelsen er super, farven er så fin og stoffet er rigtig lækkert. Kan klart anbefales

B
Birgitte Thygesen
1 år siden
5

Virkelig smuk og fin til bordet.
Birgitte

B
Birgitte Rasmussen
2 års siden
5

Jeg har købt to dobbeltvævede Rustico sengetæpper i hør . Farverne (hhv. mørkegrøn og naturfarvet ) er flotte og sengetæpperne er super bløde. Ud over at sengetæpper pynter på både senge og på værelser, så luner tæpperne også på en skøn forårs- og sommeraften.

E
Erik Bjerre
2 års siden
5

Hør er et fantastisk materiale, og det er en fornøjelse at lægge sig til at sove på et stort, lækkert hørlagen.

E
Eva-Lisa Smith
2 års siden
5

Er så glad for min nye jakke i den flotteste farve og lækreste kvalitet.

E
Eva-Lisa Smith
2 års siden
5

Super duper smuk buksedragt der sidder flot, også Selvom man har lidt fylde i lår. Kan trygt anbefale linenme, der holder hvad de lover