Gå til hovedindhold

Vi tager vores forhold som selskab og sikkerhed på hjemmesiden meget seriøst. Vær sød at læse følgende information igennem, hvis du har nogen forespørgsler om hvordan vi arbejder og hvordan dine personlige informationer bliver brugt. Hvis du ikke finder et svar nedenfor, så tøv ikke med at kontakte Kundeservice.

VILKAR OG BETINGELSER

Denne hjemmeside bliver drevet af LinenMe Ltd og alle referencer til ”vi”, ”os” og ”vores” vil referere til LinenMe, og alle referencer til ”du” og ”din” vil referere til enhver person, der vælger at bestille via denne hjemmeside.

1. Indledning

1.1 Du vil have adgang til de fleste områder af denne hjemmeside uden at registrere dine oplysninger hos os. Du vil blive bedt om at registrere dine oplysninger, når du ønsker at indgive din ordre.

1.2 Vi fastholder os muligheden for at revidere disse vilkår og betingelser på bestemte tidspunkter, ved at opdatere dette opslag. Du bør tjekke denne hjemmeside fra tid til anden og gennemgå de nuværende vilkår og betingelser, da de er bindende for dig. Visse bestemmelser i disse vilkår og betingelser kan blive afløst af udtrykkeligt dertilhørende juridiske meddelelser eller vilkår placeret på særlige sider på dette websted. Hvis du ikke ønsker at acceptere nogen nye betingelser og vilkår, efter at vi har givet besked om ændringerne, bør du ikke fortsætte med at bruge dette Websted.

2. Bestilling hos os

2.1 En ordre anses som indgivet, ved bestilling via vores online købeproces. Som en del af vores købeproces, vil du blive givet mulighed for at kontrollere din bestilling og korrigere eventuelle fejl. Vi vil sende dig en ordrebekræftelse med angivelse af de produkter, du har bestilt.

2.2 Vores endelige accept af en ordre finder sted, når vi afsender ordren. Vi vil sende dig en bekræftelse på afsendelsen via e-mail. Når vi afsender ordren vil købs kontrakten træde i kraft, selvom din betaling er blevet behandlet straks, medmindre vi har meddelt dig, at vi ikke accepterer din ordre eller du har annulleret din ordre.

2.3 Vi kan nægte at modtage en ordre:

(a) hvis varerne ikke er til rådighed;

(b) hvis vi ikke kan få tilladelse til at gennemføre din betaling;

(c) hvis der har været en fejl i prisangivelsen eller varebeskrivelsen;

(d) hvis du ikke opfylder alle kriterierne for deltagelse som anført under vilkår og betingelser.

3. Priser

3.1 Alle priser er inkl. moms, beregnet efter de nuværende satser. Vi forbeholder os retten til at angive en pris eksklusiv moms, men da skal vi vise momsbeløbet separat og medregne det i den samlede pris.

3.2 Vores priser gennemgås regelmæssigt og eventuelle ændringer vil blive anført på vores hjemmeside efter vores skønsmæssige vurdering - din ordrebekræftelse vil dog anvise den endelige og samlede værdi / pris for dit køb.

4. Annullering og returret

4.1 Hvis du ønsker at annullere din ordre:

(a) kan du skrive til os via e-mail, før vi har afsendt dine varer;

(b) er varen allerede afsendt, skal returnering ske i overensstemmelse med klausul 4.2.

4.2 Du har fuld returret på dine varer, hvis du returnerer dem inden for 28 dage. Leveringsomkostningerne er dit ansvar og returvarer skal sendes til os ”anbefalet”.

4.3 Efter modtagelsen af varen vil vi give dig en fuld refusion af det betalte beløb eller et tilgodebevis alt efter behov.

4.4 Rettighederne til at returnere varen til os, som anført i klausull 4.3, er ikke gældende:

(a) i tilfælde af, at produktet har været brugt;

(b) på alle produkter, som vi har specialudført eller specialtilpasset for dig.

Bestemmelserne i denne klausul 4.4 påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

4.5 Hvis varerne er beskadiget, indeholder fejl ved ankomsten eller vi har sendt dig den forkerte vare og du har kontaktet os inden for 48 timer, vil vi arrangere bytning af varerne eller refundering (i dette tilfælde vil vi også sponsorere alle leveringsomkostninger).

5. Licens

5.1 Du har tilladelse til at printe og downloade uddrag af denne hjemmeside til egen brug, hvis følgende bestemmelser er blevet overholdt:

(a) ingen dokumenter eller relateret grafik på denne hjemmeside, er blevet ændret på nogen måde;

(b) ingen grafik på denne hjemmeside er adskilt fra ledsagende tekst; og

(c) ophavsret og varemærkebekendtgørelser og dette punkt 5. vedr. licens fremtræder på alle kopier.

5.2 Medmindre andet er angivet, er ophavsret og andre intellektuelle ejendomsrettigheder i alt materiale på dette websted (uden undtagelse af fotografier og grafiske billeder) ejet af os. Ethvert uddrag fra denne hjemmeside der ikke er i overensstemmelse med paragraf 5.1 er ikke tilladt at anvende. Hvis du overtræder et vilkår i disse vilkår og betingelser, er din tilladelse til at bruge dette websted automatisk ophørt, og du skal øjeblikkeligt destruere alt overført eller udskrevet fra denne hjemmeside.

5.3 Bemærkning til klausul 5.1, ingen dele af denne hjemmeside må mangfoldiggøres eller gemmes på nogen anden hjemmeside eller indgå i noget offentlig eller privat elektronisk system eller tjeneste uden vores forudgående skriftlige samtykke.

5.4 Vi forbeholder os rettigheden til alt, der ikke udtrykkeligt er givet i disse vilkår.

6. Serviceadgang

6.1 Mens vi tilstræber os at sikre, at webstedet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, kan vi ikke gøres ansvarlige for tilfælde, hvor hjemmesiden af en eller anden grund ikke er tilgængelig i en kortere periode.

6.2 Adgang til dette websted kan suspenderes midlertidigt og uden varsel i tilfælde af systemnedbrud, vedligeholdelse, reparation eller årsager uden for vores kontrol.

7. Besøgendes personlige oplysninger og adfærd

7.1 Ud over de personligt identificerbare oplysninger, der er omfattet under ”Beskyttelse af personlige oplysninger”, vil ethvert materiale, som du overfører eller sender til denne hjemmeside blive betragtet som ikke-fortroligt og ikke-privatejet. Vi har ingen forpligtelser med hensyn til sådanne oplysninger. Vi og vores kandidater kan frit kopiere, offentliggøre, distribuere, inkorporere og på anden måde anvende materiale af denne slag og alt data, billeder, lyd, tekster og andet indhold kan bruges til kommercielle og ikke-kommercielle formål.

7.2 Du har ikke tilladelse til at sende eller overføre materiale til eller fra denne hjemmeside, som:

(a) er truende, krænkende, ærekrænkende, uanstændigt, oprørsk, pornografisk, misbrugende, racistisk, diskriminerende, truende, skandaløst, inflammatorisk, blasfemisk, tillidsbrydende, overtræder privatlivets fred, eller forårsager gener eller ulemper;

(b) du ikke har fået alle de nødvendige licenser og / eller godkendelser til;

(c) der udgør eller opfordrer til adfærd, der betragtes som en strafbar handling, giver anledning til civilretsligt ansvar eller på anden måde er i strid med loven eller krænker rettighederne for enhver tredjemand i Danmark, Storbritannien eller noget andet land i verden;

(d) der er teknisk skadelig (herunder, uden begrænsning, der indeholder computervirus, logiske bomber, trojanske heste, orme, skadelige komponenter, beskadiget data eller andet ondsindet software eller skadelige data).

7.3 Du må ikke misbruge websitet (herunder, uden begrænsning, hacking).

7.4 Vi vil fuldt ud samarbejde med alle retshåndhævende myndigheder og implementere enhver retskendelse der påbyder eller anviser os til at oplyse identiteten eller finde frem til enhver, der uploader eller sender materiale i strid med klausul 7.2 eller 7.3.

8. Informationsopdatering

8.1 Mens vi tilstræber at sikre, at oplysningerne på dette websted er korrekte, garanterer vi ikke nøjagtigheden og fuldstændigheden af materialet på denne hjemmeside. Vi kan foretage ændringer i materialet på denne hjemmeside, eller ændre produktbetegnelser og anførte priser til enhver tid uden varsel. Materialet på dette websted kan være forældet, og vi har ingen forpligtelse til at ajourføre sådant materiale.

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

ÆNDRINGER I VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Vores privatlivspolitik blev senest opdateret d. 24. maj 2018. Du kan modtage vores historiske privatlivspolitik ved at kontakte os.

Velkommen til LinenMe Ltd. privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik forklarer detaljeret alle de typer af persondata vi indsamler om dig, når du med os. Det forklarer også hvordan vi opbevarer og håndterer disse data samt sørger for at de opbevares sikkert. Vi håber at nedenstående principper besvarer samtlige dine spørgsmål, men hvis ikke er du meget velkommen til at kontakte os.

1. Vi indsamler disse persondata-oplysninger

Vores forhold til dig er baseret på tillid. Det er vores politik at give dig en oplevelse præget af privatliv på vores hjemmeside. Ved betalingen på siden skal du registreres hos os. Her indsamler vi personlige oplysninger om dig. Disse oplysninger kan identificere dig og omfatter detaljer som navn, mailadresse og emaladresse. Disse oplysninger tages fra din browser af vores 128-bit krypterede server for at sikre at alle personlige og transaktionsoplysninger er beskyttet af de højeste sikkerhedsstandarder. Oplysningerne opbevares sikkert i vores database. Vi kontakter dig muligvis enten pr. post, mail eller telefonisk. Primært som opfølgning på kundeservice I forbindelse med problemer med en ordre for at besvare de spørgsmål du måtte have.

Du kan også forsyne os med personlige oplysninger gennem hjemmesiden:

 • Når du køber et produkt over telefonen
 • Når du bestiller kataloger eller prøver
 • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Når du opretter en kundekonto hos os ved at udfylde B2B-formularen
 • Når du udfylder “Lav dit eget design” med kundespecifikke produktforespørgsler
 • Når du kommunikerer med os på sociale medier
 • Når du kontakter os med forskellige forespørgsler
 • Når du deltager i lodtrækninger eller konkurrencer
 • Når du er på vores hjemmeside, indsamler vi automatisk tekniske data om dit udstyr, browserhandlinger, mønstre og det website, der henviste dig til LinenMe.dk. Vi indsamler disse personlige oplysninger ved at bruge cookies og andre lignende teknologier. Du er velkommen til at læse vores cookie-politik for yderligere detaljer.

Vores hjemmeside linker til tredjepartshjemmesider. Vi linker pt. til Facebook, Twitter, Google, Instagram, Youtube, Pinterest på vores hjemmeside. Ved at klikke på disse links eller tillade disse forbindelser kan du også tillade tredjepart at indsamle eller dele data om dig. Vi styrer ikke disse tredjeparts hjemmesider og er ikke ansvarlige for deres erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse privatlivspolitikken for hver eneste hjemmeside du besøger.

2. Brug af personoplysninger

Dine oplysninger gør det muligt for os at give dig adgang til alle dele af www.linenme.dk og levere de forespurgte varer eller services. Det vil også lade os udstede fakturaer til dig og kontakte dig, når det er nødvendigt for din bestilling. Vi bruger også de indsamlede oplysninger til at administrere, supportere, forbedre og udvikle vores forretning.

Eksempler på hvordan vi anvender de indsamlede oplysninger om dig:

 • Til at bearbejde enhver bestilling modtaget på vores hjemmeside. Hvis vi ikke indsamler dine persondata under check-out, vil vi ikke kunne bearbejde og levere din bestilling og leve op til vores juridiske forpligtelser. F.eks. skal dine detaljer muligvis videregives til tredjepart for at forsyne eller levere det bestilte produkt eller service, og vi beholder muligvis dine detaljer i et rimeligt stykke tid for at opfylde forpligtelser såsom returnering.
 • Til at håndtere dine forespørgsler, til brug ved retursager og klager. At håndtere disse oplysninger indsendt af dig lader os besvare dine forespørgsler. Vi beholder dem muligvis også til fremtidig kommunikation med os og for at demonstrere, hvordan vi har kommunikeret med dig gennem processen. Vi gør dette på basis af vores kontraktmæssige forpligtelser over for dig, vores juridiske forpligtelser og legitime interesse i at give dig den bedste service og forstå, hvordan vi kan forbedre vores service baseret på dine erfaringer.
 •  At lytte til optagede telefonsamtaler til internt brug
 •  At sende dig relevant kommunikation på mail eller post i relation til opdateringer, produkter eller services. Vi gør det på baggrund af vores legitime forretningsinteresse. Du kan til enhver tid frabede dig at høre fra os på mail.
 •  At administrere alle vores lodtrækninger eller konkurrencer som du deltager i.
 • At sende dig forespørgsler til undersøgelser og feedback for at hjælpe os med at forbedre vores produkter eller forskellige serviceydelser. Disse beskeder inkluderer ikke promoveringer og kræver ikke forudgående accept, når det sendes på mail. Vi har en legitim interesse i at gøre dette, da det hjælper os med at gøre vores produkter eller serviceydelser mere relevante for dig.

3. Videregivelse af dine personoplysninger

Vi kan være nødt til at dele dine persondata med tredjepart med det i punkt 2 beskrevne: Brug af persondata.

Eksempler på tredjeparter som vi arbejder med:

 • IT-firmaer der vedligeholder vores hjemmeside og andre forretningssystemer
 • Drift-firmaer som kurerer og leverandører
 • Google, Facebook, Pinterest for at vise dig produkter, der kunne interessere dig, mens du surfer på internettet. Vi bruger også dine data til at identificere andre internetbrugere, der deler lignende interesser. Dette er baseret på din accept af cookies på vores hjemmeside. For flere oplysninger om vores brug af cookies, se venligst cookie-politik. Vi kan også dele personlige detaljer såsom mailadresse med tredjeparter som Pinterest, Facebook, Google for at kunne målrette online reklamer. Du kan kontakte os på mail [email protected] for at frabede dig mailbaserede reklamer.
 • Tredjeparter som vi vælger at sælge til, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller værdier. Alternativt kan vi tilegne os andre forretninger eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores forretning, kan de nye ejere måske bruge dine persondata på samme måder som beskrevet i vores privatlivspolitik.

Vi kræver at alle tredjeparter respekterer sikkerheden ved dine persondata og behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke tredjepart serviceudbydere at bruge dine persondata til deres eget formål og tillader dem kun bruge dem til at bearbejde dine persondata til specifikke formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

For at beskytte dit privatliv vil vi:

 • Kun forsyne dem med oplysninger der er nødvendige for at udføre bestemte serviceydelser
 • Kun bruge data til det specifikke formål specificeret i vores kontrakt med dem
 • Arbejde tæt sammen med dem for at sikre at dit privatliv respekteres og altid er beskyttet

Vi anvender udelukkende dine persondata til det indsamlede formål, medmindre vi har en god grund til at bruge dem til andre formål, og grunden er kompatibel med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at modtage en forklaring på, hvordan bearbejdningen er kompatibel med det oprindelige formål, er du meget velkommen til at kontakte os.

4. Sådan beskytter vi dine persondata og så længe vi beholder dem

Sikkerheden omkring dine persondata er meget vigtig for os, og vi er forpligtede til at behandle dem med største forsigtighed og tage de rette skridt for at beskytte dem.

Vi har foretaget passende sikkerhedsforanstaltninger for at dine persondata går tabt, bruges utilsigtet, ændret eller videregives. Dertil har vi begrænset adgangen til dine persondata for vores ansatte, agenter, leverandører og andre tredjeparter som har behov for at kende til dem. De vil kun anvende dine persondata efter vores instruktioner, og de har tavshedspligt. Adgangen til dine persondata er beskyttet af kodeord. Vi opbevarer ikke detaljer om dine økonomiske oplysninger (debit- og kreditkortoplysninger).

Vi sikrer adgangen til alle transaktionsområder på vores hjemmeside ved at bruge ´https´ teknologi. Vi overvåger regelmæssigt vores system for mulige svagheder og angreb, og vi kan foretage indsigt for at identificere måder til yderligere styrkelse af sikkerheden.

Vi vil kun opbevare dine persondata så længe som nødvendigt til det indsamlede formål, inklusive formålet med at opfylde juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringsmæssige krav. For at fastslå den passende opbevaringsperiode for persondata overvejer vi mængden, grunden til og datafølsomheden, formålet til bearbejdning af vores indsamling af dine persondata og hvorvidt det på andre måder kan tjene et formål at opbevare dem og de gældende juridiske krav. I slutningen af opbevaringsperioden vil dine data enten blive fuldstændigt slettet eller anonymiseret, f.eks. ved samling med andre data, så de kan anvendes på en ikke-identificerbar måde til statisk analyse og forretningsplanlægning.

5. Hvad er dine rettigheder over dine egne persondata?

Under visse omstændigheder har du rettigheder under databeskyttelsesloven med hensyn til dine persondata.

Du har ret til:

At anmode om at få adgang til dine persondata (almindeligt kendt som ”Adgang til personoplysninger). Dette gør dig i stand til at modtage en kopi af de persondata vi opbevarer om dig og om vi bearbejder dem i overensstemmelse med loven.

At anmode om at rette de persondata, som vi har om dig. Dette gør dig i stand til at få rettet enhver mangelfuld eller upræcise data vi har om dig, selvom vi måske skal have verificeret rigtigheden af de nye data, som du forsyner os med.

At anmode om sletning af dine persondata. Dette gør dig i stand til at anmode os om at slette eller fjerne persondata, hvor der ikke er nogen grund til at fortsætte med at bearbejde dem. Du har også ret til at bede os slette eller fjerne dine persondata.

Til enhver tid at trække dit samtykke tilbage, hvor vi er afhængige af samtykke til at bearbejde dine persondata. Dette vil dog ikke påvirke retmæssigheden af nogen udført bearbejdning udført før tilbagetrækningen af din accept. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke tilbyde dig bestemte produkter eller services. Vi vil informere dig hvis det er tilfældet, når du trækker dit samtykke tilbage.

I de tilfælde hvor vi bearbejder dine persondata på basis 

COOKIES

En cookie er et lille stykke information, der er sendt af en hjemmeside og derefter gemt på din harddisk af computerens browser. Det indeholder informationer, som et websted kan have brug for, for at interagere med dig og personliggøre din oplevelse. LinenMe bruger vedvarende cookies til at give dig en mere personlig shopping oplevelse og for at hjælpe dig med at navigere rundt i vores butik mere effektivt. Du kan godt bruge vores hjemmeside uden at acceptere vedvarende cookies, her skal du sørge for at indstille din browser til at afvise vedholdende cookies.

Hjemmesider kan bruge cookies til at genkende dig, dette betyder ikke nødvendigvis, at nogen af dine personlige oplysninger er lagret i disse cookies. Hos LinenMe gemmer vi ingen personlige oplysninger om dig i vores cookies. Alt, hvad du vælger at fortælle os om dig selv (f.eks din adresse og e-mailadresse) opbevares sikkert og separat på vores serverer, og du skal angive en adgangskode for at få adgang til den.

FIRMA INFO

LinenMe Ltd er et anpartsselskab registreret i England & Wales, firma nr. 07036000. Vores firmaadresse er LinenMe Ltd, 23 Glendale Close, Woking, Surrey, GU21 3HN, Storbritannien. DANSK CVR/SE NUMMER: 12988168