Teknologi og lovgivning | LinenMe

Teknologi og lovgivning

Vi tager vores forhold som selskab og sikkerhed på hjemmesiden meget seriøst. Vær sød at læse følgende information igennem, hvis du har nogen forespørgsler om hvordan vi arbejder og hvordan dine personlige informationer bliver brugt. Hvis du ikke finder et svar nedenfor, så tøv ikke med at kontakte Kundeservice.

VILKAR OG BETINGELSER

Denne hjemmeside bliver drevet af LinenMe Ltd og alle referencer til ”vi”, ”os” og ”vores” vil referere til LinenMe, og alle referencer til ”du” og ”din” vil referere til enhver person, der vælger at bestille via denne hjemmeside.

1. Indledning

1.1 Du vil have adgang til de fleste områder af denne hjemmeside uden at registrere dine oplysninger hos os. Du vil blive bedt om at registrere dine oplysninger, når du ønsker at indgive din ordre.

1.2 Vi fastholder os muligheden for at revidere disse vilkår og betingelser på bestemte tidspunkter, ved at opdatere dette opslag. Du bør tjekke denne hjemmeside fra tid til anden og gennemgå de nuværende vilkår og betingelser, da de er bindende for dig. Visse bestemmelser i disse vilkår og betingelser kan blive afløst af udtrykkeligt dertilhørende juridiske meddelelser eller vilkår placeret på særlige sider på dette websted. Hvis du ikke ønsker at acceptere nogen nye betingelser og vilkår, efter at vi har givet besked om ændringerne, bør du ikke fortsætte med at bruge dette Websted.

2. Bestilling hos os

2.1 En ordre anses som indgivet, ved bestilling via vores online købeproces. Som en del af vores købeproces, vil du blive givet mulighed for at kontrollere din bestilling og korrigere eventuelle fejl. Vi vil sende dig en ordrebekræftelse med angivelse af de produkter, du har bestilt.

2.2 Vores endelige accept af en ordre finder sted, når vi afsender ordren. Vi vil sende dig en bekræftelse på afsendelsen via e-mail. Når vi afsender ordren vil købs kontrakten træde i kraft, selvom din betaling er blevet behandlet straks, medmindre vi har meddelt dig, at vi ikke accepterer din ordre eller du har annulleret din ordre.

2.3 Vi kan nægte at modtage en ordre:

(a) hvis varerne ikke er til rådighed;

(b) hvis vi ikke kan få tilladelse til at gennemføre din betaling;

(c) hvis der har været en fejl i prisangivelsen eller varebeskrivelsen;

(d) hvis du ikke opfylder alle kriterierne for deltagelse som anført under vilkår og betingelser.

3. Priser

3.1 Alle priser er inkl. moms, beregnet efter de nuværende satser. Vi forbeholder os retten til at angive en pris eksklusiv moms, men da skal vi vise momsbeløbet separat og medregne det i den samlede pris.

3.2 Vores priser gennemgås regelmæssigt og eventuelle ændringer vil blive anført på vores hjemmeside efter vores skønsmæssige vurdering - din ordrebekræftelse vil dog anvise den endelige og samlede værdi / pris for dit køb.

4. Annullering og returret

4.1 Hvis du ønsker at annullere din ordre:

(a) kan du skrive til os via e-mail, før vi har afsendt dine varer;

(b) er varen allerede afsendt, skal returnering ske i overensstemmelse med klausul 4.2.

4.2 Du har fuld returret på dine varer, hvis du returnerer dem inden for 28 dage. Leveringsomkostningerne er dit ansvar og returvarer skal sendes til os ”anbefalet”.

4.3 Efter modtagelsen af varen vil vi give dig en fuld refusion af det betalte beløb eller et tilgodebevis alt efter behov.

4.4 Rettighederne til at returnere varen til os, som anført i klausull 4.3, er ikke gældende:

(a) i tilfælde af, at produktet har været brugt;

(b) på alle produkter, som vi har specialudført eller specialtilpasset for dig.

Bestemmelserne i denne klausul 4.4 påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

4.5 Hvis varerne er beskadiget, indeholder fejl ved ankomsten eller vi har sendt dig den forkerte vare og du har kontaktet os inden for 48 timer, vil vi arrangere bytning af varerne eller refundering (i dette tilfælde vil vi også sponsorere alle leveringsomkostninger).

5. Licens

5.1 Du har tilladelse til at printe og downloade uddrag af denne hjemmeside til egen brug, hvis følgende bestemmelser er blevet overholdt:

(a) ingen dokumenter eller relateret grafik på denne hjemmeside, er blevet ændret på nogen måde;

(b) ingen grafik på denne hjemmeside er adskilt fra ledsagende tekst; og

(c) ophavsret og varemærkebekendtgørelser og dette punkt 5. vedr. licens fremtræder på alle kopier.

5.2 Medmindre andet er angivet, er ophavsret og andre intellektuelle ejendomsrettigheder i alt materiale på dette websted (uden undtagelse af fotografier og grafiske billeder) ejet af os. Ethvert uddrag fra denne hjemmeside der ikke er i overensstemmelse med paragraf 5.1 er ikke tilladt at anvende. Hvis du overtræder et vilkår i disse vilkår og betingelser, er din tilladelse til at bruge dette websted automatisk ophørt, og du skal øjeblikkeligt destruere alt overført eller udskrevet fra denne hjemmeside.

5.3 Bemærkning til klausul 5.1, ingen dele af denne hjemmeside må mangfoldiggøres eller gemmes på nogen anden hjemmeside eller indgå i noget offentlig eller privat elektronisk system eller tjeneste uden vores forudgående skriftlige samtykke.

5.4 Vi forbeholder os rettigheden til alt, der ikke udtrykkeligt er givet i disse vilkår.

6. Serviceadgang

6.1 Mens vi tilstræber os at sikre, at webstedet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, kan vi ikke gøres ansvarlige for tilfælde, hvor hjemmesiden af en eller anden grund ikke er tilgængelig i en kortere periode.

6.2 Adgang til dette websted kan suspenderes midlertidigt og uden varsel i tilfælde af systemnedbrud, vedligeholdelse, reparation eller årsager uden for vores kontrol.

7. Besøgendes personlige oplysninger og adfærd

7.1 Ud over de personligt identificerbare oplysninger, der er omfattet under ”Beskyttelse af personlige oplysninger”, vil ethvert materiale, som du overfører eller sender til denne hjemmeside blive betragtet som ikke-fortroligt og ikke-privatejet. Vi har ingen forpligtelser med hensyn til sådanne oplysninger. Vi og vores kandidater kan frit kopiere, offentliggøre, distribuere, inkorporere og på anden måde anvende materiale af denne slag og alt data, billeder, lyd, tekster og andet indhold kan bruges til kommercielle og ikke-kommercielle formål.

7.2 Du har ikke tilladelse til at sende eller overføre materiale til eller fra denne hjemmeside, som:

(a) er truende, krænkende, ærekrænkende, uanstændigt, oprørsk, pornografisk, misbrugende, racistisk, diskriminerende, truende, skandaløst, inflammatorisk, blasfemisk, tillidsbrydende, overtræder privatlivets fred, eller forårsager gener eller ulemper;

(b) du ikke har fået alle de nødvendige licenser og / eller godkendelser til;

(c) der udgør eller opfordrer til adfærd, der betragtes som en strafbar handling, giver anledning til civilretsligt ansvar eller på anden måde er i strid med loven eller krænker rettighederne for enhver tredjemand i Danmark, Storbritannien eller noget andet land i verden;

(d) der er teknisk skadelig (herunder, uden begrænsning, der indeholder computervirus, logiske bomber, trojanske heste, orme, skadelige komponenter, beskadiget data eller andet ondsindet software eller skadelige data).

7.3 Du må ikke misbruge websitet (herunder, uden begrænsning, hacking).

7.4 Vi vil fuldt ud samarbejde med alle retshåndhævende myndigheder og implementere enhver retskendelse der påbyder eller anviser os til at oplyse identiteten eller finde frem til enhver, der uploader eller sender materiale i strid med klausul 7.2 eller 7.3.

8. Informationsopdatering

8.1 Mens vi tilstræber at sikre, at oplysningerne på dette websted er korrekte, garanterer vi ikke nøjagtigheden og fuldstændigheden af materialet på denne hjemmeside. Vi kan foretage ændringer i materialet på denne hjemmeside, eller ændre produktbetegnelser og anførte priser til enhver tid uden varsel. Materialet på dette websted kan være forældet, og vi har ingen forpligtelse til at ajourføre sådant materiale.

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vores forhold til jer er baseret på tillid. Derfor er det en del af vores politik, at sikre jer en sikker oplevelse. Ved betalingssiden på vores hjemmeside, vil du blive påbudt at registrere dig hos os. Her indsamler vi personlig oplysninger om dig, der kan identificere dig og inkluderer dit navn, adresse og e-mail. Disse informationer overføres fra din browser til vores server, der bruger 128-bit krypterings teknologi for at sikre, at alle personlige- og forretningsoplysninger bliver beskyttet. Læs venligst følgende privatpolitik, for at få en forståelse for, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger du giver os.

Ved at registrere dig eller lave en bestilling på dette websted, godkender du vores opsamling, brug og overflytning af dine oplysninger under denne politik. Vores dataindsamling og opbevaring er reguleret efter reglerne i ”the UK data protection act” og den tilhørende lovgivning.

1 Oplysninger vi indsamler

Når du besøger, registrerer eller bestille varer eller tjenester på www.linenme.dk kan du blive bedt om at give visse oplysninger om dig selv, inklusive dit navn og kontaktoplysninger. Vi kan også indsamle oplysninger om din brug af vores hjemmeside samt oplysninger om dig fra beskeder du sender til hjemmesiden og e-mails eller breve du sender til os. For at opretholde vores kundeservicestandarder og bistå personaleuddannelse, registrerer og overvåger vi indkommende opkald.

2 Anvendelse af oplysninger

Dine oplysninger vil gøre det muligt for os at give dig adgang til alle dele af vores websted og levere de varer eller tjenester, du har anmodet om. Det vil også gøre os i stand til at foretage korrekt fakturering og om nødvendigt kontakte dig vedrørende dine ordrer. Vi vil også bruge og analysere de oplysninger, vi indsamler, så vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores forretning. Især kan vi bruge dine oplysninger med henblik på at tage kontakt til dig og få din mening om vores tjenester og oplyse dig om vigtige ændringer og udviklinger af webstedet eller vores ydelser. Yderligere, såfremt du indvilliger heri, kan vi bruge dine oplysninger til at kontakte dig via e-mail om andre produkter og tjenester, som vi tilbyder, og som kan være af interesse for dig. Hvis du ændrer din mening om at blive kontaktet i fremtiden, bedes du kontakte os.

3 Videregivelse af dine oplysninger

De oplysninger, du giver os, kan tilgås af eller gives til tredjepart, hvoraf nogle kan residere uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Disse opererer for os med henblik på at imødekomme de i dette punkt beskrevne politikker, eller for at varetage andre opgaver, godkendt af dig. Disse parter bearbejder oplysninger, behandler og leverer ordrer, behandler kreditkortbetalinger og yder tjenester på vores vegne. Vi kan også videregive samlede oplysninger om brugen af vores hjemmeside til tredjemand, men dette vil ikke indeholde oplysninger, der kan bruges til at identificere dig.

4 Fastholdelse af kontakt med dig

Vi kan også bruge dine oplysninger til at sende dig yderligere oplysninger, såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev. Vi holder dig opdateret med varer, tjenesteydelser, nye samlinger og tilbud du kan være interesseret i at købe eller som led i en undersøgelse. Og til sidst, hvis vores virksomhed vælger at træde ind i et fælles foretagende, sælges eller overtages af et andet firma, vil dine oplysninger evt. videregives til vores nye forretningspartnere eller ejere.

Lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde har ikke altid skrappe love om databeskyttelse. Men vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at dine oplysninger er blevet anvendt af tredjemand i overensstemmelse med denne politik. Medmindre det påkræves ved lov, vil vi ikke uden dit samtykke dele, sælge eller videregive dine oplysninger eller anden information du har givet os.

COOKIES

En cookie er et lille stykke information, der er sendt af en hjemmeside og derefter gemt på din harddisk af computerens browser. Det indeholder informationer, som et websted kan have brug for, for at interagere med dig og personliggøre din oplevelse. LinenMe bruger vedvarende cookies til at give dig en mere personlig shopping oplevelse og for at hjælpe dig med at navigere rundt i vores butik mere effektivt. Du kan godt bruge vores hjemmeside uden at acceptere vedvarende cookies, her skal du sørge for at indstille din browser til at afvise vedholdende cookies.

Hjemmesider kan bruge cookies til at genkende dig, dette betyder ikke nødvendigvis, at nogen af dine personlige oplysninger er lagret i disse cookies. Hos LinenMe gemmer vi ingen personlige oplysninger om dig i vores cookies. Alt, hvad du vælger at fortælle os om dig selv (f.eks din adresse og e-mailadresse) opbevares sikkert og separat på vores serverer, og du skal angive en adgangskode for at få adgang til den.

FIRMA INFO

LinenMe Ltd er et anpartsselskab registreret i England & Wales, firma nr. 07036000. Vores firmaadresse er LinenMe Ltd, 23 Glendale Close, Woking, Surrey, GU21 3HN, Storbritannien. Vores registrerede momsnummer er GB986130209