Gå til hovedindhold

LINNED HÅNDVÆRK

Vi har vores egen produktionsenhed med mere end fyrre års linnedproduktionserfaring. Fra et lager på over 1000 forskellige linnedstoffer fremstiller vi alle varer ved hjælp af en kombination af traditionelle og banebrydende teknologier. Vi forstår linned og hvordan man får det bedste ud af hvert stykke stof. Hvert produkt har en skræddersyet følelse, og er håndkontrolleret for at forsikre, at den opfylder de højeste kvalitetsstandarder.
 

UNDERVURDERET OVERDÅDIGHED 

LinenMe er en familievirksomhed, der er blevet videregivet gennem generationer, og vi bringer et væld af viden og ekspertise til vores designs. Vi ved, hvordan man laver linned og udfører vores bedste stykke arbejde. Denne form for personlig tilgang giver den enkelte opmærksomhed på detaljer i et skræddersyet luksusmærke uden prislappen. Vi er simpelthen gode på, hvad vi gør.
 

OMFATTENDE KOLLEKTION

Vi tilbyder en bred, men omhyggelig kollektion. Vi er stolte af at tilbyde tekstil af høj kvalitet til alle værelser og alle sæsoner. Vi har skabt en forståelse af, hvad vores kunder ønsker, og ud fra dette, har vi formået at skabe gode produkter. 
 

BÆREDYGTIGHED

Hos LinenMe er vi forpligtet til at sikre, at vores produkter produceres vedvarende. Selve linned er et miljøvenligt stof, da det kræver færre ressourcer at vokse og behandle og er bio-nedbrydeligt. Vi bruger alle de sidste tommer stof i vores produktionsproces for at minimere affald, og vi laver produkter, der er lavet til at vare, i overensstemmelse med vores langsomme æstetik.