Gå til hovedindhold
december 25, 2018

Hos LinenMe går vi ikke ind for at købe noget bare for at gøre det, men der er selvfølgelig tidspunkter, hvor man kan få brug for noget nyt. Her er 5 gode grunde til at købe nyt sengetøj i hør.

Og hvorfor egentlig hør i stedet for bomuld. Her har vi skrevet lidt om hvordan hør er temperaturregulerende og svedtransporterende, så du kan sove behageligt og fredfyldt. Du har måske også hørt, at hør er antibakterielt og naturligt kan virke frastødende på møl. Det betyder at det sengetøj holder sig friskt længere og ikke bliver mølædt. Vores sengetøj i 100% hør kan vaskes i maskine og bliver faktisk blødere for hver vask. Det kan også tørretumbles, hvis det er. Vi forvasker vores stof, så det bliver ekstra blødt og giver dig fornemmelsen af at synke ned i en sky.

Du kan vælge mellem flade lagener eller faconlagener, og hvis din seng har en speciel størrelse, så kan vi skræddersy lagenet efter dine behov.

1.Årstiderne skifter

Nu hvor det bliver efterår og det koldere vejr er på vej, så er det det perfekte tidspunkt at investere i noget nyt og hyggeligt sengetøj. Du kan for eksempel vælge mørkere, dæmpede nuancer til vintermånederne, eller farver der giver dit soveværelse varme.

Vores sengetøj i farver i farver som grå/lilla, blågrå, og naturlige nuancer er perfekte til efteråret og vinteren, da det er dybe farver, der skaber en rolig og varm fornemmelse. Når foråret kommer, kan du så vælge køligere nuancer og hvid, som kan skabe mere lys og ro i dit soveværelse. Du kan også vælge pastelfarver for en smule farve.

sengetøj hør

2.Du er lige blevet single

Dette er det perfekte tidspunkt at ændre nogle ting, der vil få dig til at føle dig tilpas og som du kan starte denne nye fase i dit liv med. Nyt sengetøj kan føles som selvforkælelse, men kan også gøre dig klar til en ny begyndelse. Hyg dig i sengen med lidt lækker chokolade og en serie eller en god bog, og giv dig selv tid til bare at slappe ad. Tilføj nogle friske blomster eller en ny plante som et symbol på liv og ny energi.

nyt sengetøj

3.Dine børn har tegnet Olaf fra Frost på dit gamle sengetøj i hørlinned

Eller er det kun os? Lige meget hvad, så kan børn være hårde ved dit sengetøj, selv hvis de ikke er gode med en tusch. Pudekampe, huler, eller pletter – alt dette kan være for meget for dine børns sengetøj. Du mangler noget meget holdbart og slidstærkt sengetøj, der kan holde til, at man leger i det og om nemt kan vaskes. Sengetøj i hør kan også give dine børn en bedre nattesøvn takket være dets temperaturregulerende egenskaber.

4. Du mangler en helt særlig gave

Hvis du leder efter en bryllupsgave eller en gave, der holder i årevis og bare bliver bedre med alderen, så er nyt sengetøj i hør lige det du mangler. Du kan endda bruge vores monogramservice for at gøre gaven endnu mere personlig. Giv en du holder af en smule simpel og holdbar luksus. Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige sengetøj, så kan du læse mere her.

sengetøj gaver - LinenMe

5. Du er ved at redekorere eller istandsætte dit soveværelse eller du trænger til forandring

Når du istandsætter eller redekorerer dit soveværelse, fører det ofte et nyt farveskema og en ny stil for din indretning med sig. Eller måske har du bare lyst til lidt forandring og laver nogle små, men betydningsfulde ændringer.

Nye lagener og dynebetræk kan ofte være prikken over i’et, enten som en markant detalje eller ved at være mere afdæmpet for at give fokus til andre ting. Der er ingen grund til bare at holde sig til en farve. Du kan mikse og matche vores sengetøj som du vil og vælge faconlagen og dynebetræk i en farve, mens du vælger en anden farve til hovedpudebetrækket.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.