Gå til hovedindhold
april 2, 2021

For mange af os er en tur til stranden som det mindste en mulighed denne sommer, og vi drømmer om at pakke en taske og tage af sted. Håndklæder kan optage urimeligt meget plads i ferietasken eller weekendtasker, men der findes faktisk et alternativ til bulky bomuldshåndklæder. Er du på udkig efter et alsidigt håndklæde der kan gøre dig lækkert tør efter et bad og samtidigt er let nok til at tage med på stranden? Tag et kig på vores huckaback badehåndklæde i hør – et superblødt ekstremt absorberende håndklæde der er lige så godt efter en svømmetur i havet som på stranden eller i badeværelset.

Hvorfor er et huckaback håndklæde et godt valg?

  • Absorbering – Hør absorberer mere vand end andre stoffer, hvilket betyder at du hurtigere bliver tør
  • Hurtig tørring – Det frigør også fugten hurtigere, hvilket betyder at det tørrer hurtigt og håndklædets vægt ikke hæmmes af vand.
  • Let – Uanset om det er vådt eller tørt, er et håndklæde let at bære og optager ikke meget plads i din taske.
  • Stilfuld – Vi fremstiller smukke håndklæder af hør i en bred række af mønstre, farver og toner. Fra minimalistiske neutrale farver over vovet men beroligende marineblå og overdådig guld er der noget for enhver smag.
  • Lang holdbarhed – På trods af dets blødhed er hør meget holdbart og slidstærkt. Det betyder at dit håndklæde vil holde i mange år og vil blive blødere og bedre for hver vask. 
  • Bæredygtighed – Hør er et naturligt stof og kræver færre ressourcer for at vokse og producere end andre fibre. Vi sigter efter nul spild i produktionsprocessen ved at bruge rester og småstykker til at lave servietter, dækkeservietter og små tasker. Du kan læse mere om vores initiativer til at være så miljøvenlige som muligt her.

Andre fantastiske måder at bruge et huckaback håndklæde

Det er ikke kun huckaback håndklædet i hør der har et dobbeltliv, både som strandhåndklæde og i sportstasken. Vores huckaback håndklæde i hør er også glimrende viskestykker, da de med deres absorberenhed og hurtige tørring passer perfekt ind i dit køkken. Skal dit hør i køkkenet matche dine andre indretningsfarver? Eller ønsker du at tilføje nogle kontrasterende farver og mønstre? Uanset hvilket stil du går efter tilbyder LinenMe håndklæder til ethvert look lige fra neutrale off-white farver til vintage-inspirerede glade striber.

At investere I et sæt huckaback håndklæder i hør betyder masser af muligheder. Pak dig selv lækkert ind i lækkert velbehag, når du træder ud af badet. Pak frysende børn hurtigt og blidt ind i dejlig varme. Kast håndklæderne I et indkøbsnet og så er det ellers afsted til stranden. Brug også håndklædet til at tøre rester og spild op, så dit køkken kan fremstå lækkert og tørt.

Når du så er færdig, kan du vaske dem i vaskemaskinen, hænge dem ud at tørre eller tørretumble og så opbevare dem til du behøver dem igen. Takket være de naturlige charmerende krøller behøver du ikke at stryge dine hørprodukter, men kan blot glæde dig over deres naturlige struktur.

Ja, vi ved godt at vi er forudindtagede, men håndklæder i hør er virkelig noget helt fantastisk! Prøv et sæt af vores huckaback håndklæder og se hvor mange ting du kan bruge dem til.

Klik her for at få tips til pleje af hør og kig her for uundværlig sommerinspiration.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.