Gå til hovedindhold
december 22, 2023

LinenMe

Ja, så er endnu et udfordrende år ved at være fordi, og det har ikke været mindre udfordrende end de foregående år med pandemi. Verden er stadig præget af økonomisk ustabilitet samt gamle og nye konflikter. Mens vores tanker var hos alle de implicerede og vi gjorde alt hvad vi kunne for at hjælpe, har vi også gjort det vi er bedst til – nemlig at skabe de fineste tekstiler til alle hjem. Hos LinenMe er vi fortsat med at sende bestillingerne til tiden og at skabe smukke produkter, der tilføjer dit hjem charme og elegant funktionalitet.

Når vi kigger tilbage på år 2023, vil jeg gerne sige et stort TAK til alle personligt og fra hele teamet bag LinenMe for at støtte vores familieejede virksomhed. Vi sætter stor pris på din feedback, hvilket hjælper os til at blive bedre, og vi håber at du vil blive ved med at være glad for dine hjemmetekstiler i hør i de næste mange år.
Frem for alt ønsker vi fred i verden og i folks hjerter for det kommende år. Få mest muligt ud af hvert øjeblik med dine nære og kære.

 

Samtidig vil vi gerne dele en video om vores familie og hvem der står bag hvert eneste produkt fra LinenMe. Tre generationers familiehistorie vævet ind i hvert eneste stykke hør. SE DEN NU

LinenMe Family

Vi ønsker dig en dejlig Slow Jul
Familien bag LinenMe

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Gelabeld met