Gå til hovedindhold
juli 20, 2023
Hørsengetøj

Vi elsker at bruge inspiration fra naturens verden i vores mange design. Som seneste tilføjelse til vores udvalg af hørsengetøj har vi skabt en farve grøn som havet, har sin skønhed fra jadesten og friskheden fra et blomstrende træ. Vores Artic hørsengetøj er en frisk ny tilføjelse til vores kollektion. Og dømt efter stemningen til receptionen hos showene hos Maison & Objet January 2023 og Ambiente 2023 tror vi også, at du bliver vild med det.

Tag et kig på det nye Arctic hørsengetøj

Et nyt sæt sengetøj er en nem måde at skabe forandringer i dit soveværelse. Vores Arctic farvenuance tilføjer dybde, varme og er en fantastisk farvetilføjelse i rummet. Du kan vælge mellem almindeligt mønster, et rundt mønster eller et ternet mønster – eller du kan blande dem for en vovet og iøjefaldende lækker stiltwist. Du kan også kombinere et Arctic dynebetræk med nogle pudebetræk i en komplimenterende nuance som f.eks. sea foam og/eller myntefarvet stribe.

Sengesæt i hør, forvasket, Arctic White Check
Sengesæt i hør, forvasket, Arctic White Window Pane
Sengesæt i hør, forvasket, White Arctic Window Pane
Sengesæt i hør, forvasket, White Arctic Check

Fremstillet af europæisk hør i bedste kvalitet er vores sengetøj ikke bare fantastisk smukt, men føles også enormt behageligt og blødt mod huden. Alt sengetøjet er forvasket og tørret i tørretumbler i 30 minutter. Dette giver det en ekstra blødhed og betyder at det ikke krymper yderligere ved første vask. Hvis du følger os her, ved du at hør er et stof med mange naturlige fordele, hvilket gør det perfekt til sengetøj. 

Her er fordelene i overblik:

  • Temperatur-regulerende –– hør hjælper kroppen med at holde en passende og behagelig temperatur. Med andre ord holder hør dig behagelig kølig om sommeren og varm om vinteren. Uden at overophede som typisk kommer fra syntetiske fibre.
  • Holder længe – takket være stoffets naturlige styrke er hør meget slidstærkt. Det betyder at det vil se godt ud og være funktionelt i mange år.
  • Nemt at pleje –alle vores hjemmetekstiler og tøjprodukter kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler ved lav varme.
  • Tørrer hurtigt – hvis du får uventede gæster og hurtigt skal slå en ekstraseng op eller har små børn der spilder mad eller har et lille uheld, er hør din nye bedste ven. Det tørrer hurtigt og behøver ikke strygning (vi elsker de naturlige krøller)
  • Fugtabsorberende – hør fjerner fugt fra din hud og lader den ånde. Så du kan sige farvel til alt for varme sommernætter og goddag til dejlig behagelig søvn,

Grøn på alle måder!

Farven grøn er bare in I øjeblikket. Med alt fra tøj til hjemmetekstiler ser vi grøn overalt, i forskellige nuancer og toner lige fra smaragdgrøn til lys pistaciegrøn. Hvorfor?  Denne farve er fantastisk sammen med de fleste andre farver, tilføjer energi og varme og er tidløs elegant. Vi ser et skift væk fra den klassiske neutrale og hvide indretning, og i stedet vælger folk en maksimalistisk tilgang til indretningen. Hvis det ikke er det rigtige for dig, kan tilføjelsen af nyt sengetøj i farver være en god måde at følge en trend uden at ændre hele stilen.

Dynebetræk i hør, forvasket, Arctic White Window Pane
Hovedpudebetræk i hør, forvasket, Arctic White Window Pane
Hovedpudebetræk i hør, forvasket, Arctic White Check
Dynebetræk i hør, forvasket, Arctic White Check
Dynebetræk i hør, forvasket, White Arctic Window Pane
Hovedpudebetræk i hør, forvasket, White Arctic Window Pane
Hovedpudebetræk i hør, forvasket, White Arctic Check
Dynebetræk i hør, forvasket, White Arctic Check
Dynebetræk i hør, stenvasket, Arctic
Hovedpudebetræk i hør, stenvasket, Arctic

Vores Arctic hørsengetøj tilføjer ikke bare mere lys til dit soveværelse, men det er også et mere bæredygtigt valg end andre stoffer. Al vores sengetøj produceres ved bestilling, så vi reducerer spild. Vi bruger også stofrester til at lave tasker og indkøbstasker. På denne måde undgås spild fuldstændigt.

Vil du slippe for spild og have bæredygtigt sengetøj der både er miljøvenligt, elegant, behageligt og smukt? Det har vi til dig lige her!

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.