Gå til hovedindhold
juni 2, 2023

Sommeren er lige om hjørnet, så vi gemmer vores uldtrøjer væk i skabet og gør os i stedet klar til sol og varme. Uanset om du skal på ferie eller sammensætte en basisgarderobe til sommerbrug, har vi alt som du skal bruge til en stilfuld sommer. Og nu kigger vi på fire skønne ting, der vil lade dig være cool og behagelig kølig i sommervarmen samtidig med at du føler dig elegant.

Hørstof

Derfor skal du vælge hør til sommer

Selvom hør er fantastisk hele året rundt, kommer det virkelig til sin ret om sommeren. Takket være stoffets naturlige temperaturregulerende egenskaber vil du altid være behagelig kølig og ikke få det for varmt, som når du bruger andre stofarter. Det absorberer hurtigt fugt fra kroppen og lader den nemt fordampe igen. Hør er også godt til ferier, da man med de naturlige krøller slipper for at stryge.

Strandhåndklæder i hør – et håndklæde har mange anvendelser!

Ikke alene kræver et strandhåndklæde i hør ikke meget plads og er et ekstremt absorberende basisprodukt til at tørre, men du får næsten uendelige anvendelsesmuligheder. Skal du dækkes lidt til? Intet problem, for så kan du bruge det som en Sarong-nederdel. Eller du kan bruge det som et improviseret picnic-tæppe. Og vores hørhåndklæder er også perfekte som badehåndklæder, så de er ideelle hele året rundt. 

Du kan sige farvel til tunge uhåndterlige bomuldshåndklæder og pak let til strandturen. Når du kommer hjem, kan du bare skylle håndklædet og hænge det til tørre, og så er det klar til brug igen næste dag.

Strandhåndklæde
Strandhåndklæde i hør, marineblåt, Tuscany
Strandhåndklæde i hør, hvidt / blåt, Tuscany
Gult strandhåndklæde i hør, Philippe
Strandhåndklæde i hør, lyserødt, Multistripe

Den ultimative sommertaske – en strandtaske i hør

En hørtaske er simpelthen det helt rigtige, da den både egner sig til indkøb og en strandtur. Der er plads til badetøj, solcreme og en vandflaske, og der er stadig plads til en bog eller snacks. Med en hørtaske vil du bringe dine varer sikkert hjem, uanset om det drejer sig om madvarer eller nyt tøj, og den kan foldes sammen, når den ikke er i brug. 

Som ved alle andre af vores kvalitetsprodukter kan denne taske maskinvaskes, så den nemt fortsætter med at være flot og ren, uanset hvor livet og dagen tager dig hen.

Strandtaske
Strandtaske i hør, aqua foam, Philippe
Strandtaske i hør, aqua foam, Brittany

Sommerstil – der skal pakkes!

Selvom sommeren virker varm på mange af os, er aftenerne ofte køligere, og der er også nogle mere grå dage. Sørg for at være forberedt på al slags vejr med et lækkert tørklæde eller sjal som f.eks. vores Garza tørklæder i hør. Brug en vest eller en kjole til aftendrinks al fresco eller brug et let sommertørklæde for at tilføje lidt farve og ekstra blødhed.

Sjal i hør, taupe, Garza Fringe
Sjal i hør, hvidt, Garza Fringe
Sjal i hør, isblåt, Garza Fringe
Sjal i hør, moss green, Garza Fringe

Din musthave-tunika i hør, der kan bruges alle steder

Noget tøj fortjener positiv omtale. Tag et kig på vores Noa tunika i hør, der i al sin enkelthed er den perfekte sommerkjole. Med en behagelig og velsiddende let silhuet tilføjer den dit outfit en underspillet elegance, uanset om du er på tur i byen, skal til møde på arbejdet, slapper af derhjemme eller er på tur på landet.

Tunikakjole i hør, blå, Noa Pinstripe
Tunikakjole i hør, lyserød, Noa Pinstripe
Tunikakjole i hør, marineblå , Noa Large Stripe
Tunikakjole i hør, lyseblå, Noa Large Stripe

Der er seks farver og to mønstre at vælge imellem, stor og Pinstripe, så du kan finde det perfekte match til din smag. Kombiner din hørtunika med dine yndlingssandaler og en sød sommerhat for et let look eller tag en jakke og et tørklæde på til dårligere vejr.

Disse fire fantastiske produkter er nemme at pleje, og med dem kan du nemt tilføje sommeren noget cool og lækkert. Hos LinenMe går vi meget op i bæredygtige og holdbare produkter inden for mode og til boligen, som man kan beholde i årevis. Så vi håber, at du kan nyde mange flere somre med vores hørprodukter.

Find mere sommerinspiration her. Hvilke musthaves er der i din sommertaske?

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.