Gå til hovedindhold
februar 2, 2019

På dette tidspunkt hvert år begynder blomsterne på træerne rundt omkring i vores hjemby at springe ud. Selvom de ikke er lige så imponerende som de utrolige japanske kirsebærtræer, så er det så opløftende at se de fine små lyserøde skyer på gaderne, i hækkene og i parkerne. Naturen skaber et fantastisk syn med farver fra dyb magentarød til støvet lyserød. 

De skønne forårsblomster er hovedinspirationen til vores sortiment af Rosa hørlinned. Vi elsker denne bløde, hyggelige, men samtidig moderne nuance af lyserød – den er ikke specielt piget eller vovet, den er bare fin, afslappende og fortryllende.

Vores Rosa hørlinned er stenvasket for optimal komfort og er den perfekte måde at tilføre dit hjem lys og afdæmpet farve. Hele sortimentet passer også fantastisk sammen med matchende produkter eller produkter fra andre farvepaletter som Grøn eller Grå/Lilla. Vi har stylet et komplet sæt af Rosa hørsengetøj med matchende gardiner for at bløde den minimalistiske hvide baggrund op og tilføjet et pift af grøn med planter.

gardiner i lyserød

Hørgardiner kan fuldstændig ændre et rums udtryk, og vores Rosa gardiner vil tilføje et hint af blød farve. Hør er et virkelig godt materiale til gardiner, da det er så tykt, at det skærmer for træk og noget lys, men samtidig gør vævningen at en smule sollys kan komme igennem. Gardinerne skaber et smukt lyserødt lys i morgensolen, som bare er perfekt til foråret. Bindebåndene betyder, at du selv kan justere hvor langt oppe eller nede gardinerne skal hænge, afhængigt af om du vil have, at de skal falde ned gulvet eller hænge højere.

gardiner med bindebånd i lyserød

Man siger at farven lyserød symboliserer omsorg, kærlighed og medfølelse. Det er en feminin farve, der repræsenterer håb og positivitet (”at svæve på en lyserød sky”), men den harmonerer også med stærkere farver som mørkegrå, sennepsfarvet og marineblå. Hvis du bare vil tilføre dit hjem et hint af lyserød, så er vores pudebetræk i hør perfekte til en hyggelig eftermiddag i sofaen. De er også skønne på en seng. 

Hvis du mangler noget nyt sengetøj dette forår, så er Rosa et godt valg. I dette overgangsvejr, hvor vejret hele tiden skifter fra mildt til koldt, så er sengetøj i hør perfekt, da det hjælper med at regulere din kropstemperatur, så du kan få din skønhedssøvn. Et lækkert sæt Rosa hovedpudebetræk og dynebetræk kunne også være en fin påskegave, hvis du er træt af at købe chokolade og har lyst til at give en velovervejet gave, der holder længe. Hvis det skal være ekstra specielt, så kan du bruge vores særlige monogramservice og få modtagerens initialer eller en personlig besked broderet på stoffet.

lyserødt sengesæt

Her er et moodboard med lidt inspiration til hjemmet fyldt med frisk forårsstemning, og ting, der ville se fantastiske ud sammen med vores Rosa sortiment.

hørtekstiler og gaveideer

Print med tulipan; håndlavede keramikvaser, plaider i 100% uld, lampeskærm med hjorteprint, velour sofa, gulvtæppe med diamantmønster.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.