Gå til hovedindhold
februar 14, 2021

Hvert år vælger Pantone Color Institute ud fra en dybdegående analyse af tiden den farve, der repræsenterer eller på en anden måde personificerer årets designtemaer. Som Årets Farve 2021 har de valgt to Pantone farver i stedet for kun en som ellers er det sædvanlige. De valgte farvetoner lyser op (citrus-gul) og grå (en solid mellemgrå).

Og vi er glade over at se at Frankfurts førende indretnings- og designudstilling, Ambiente, havde LinenMe´s grå vafflede håndklæder som dette års Pantones farvevalg på deres blog. De to udvalgte farver står begge stærkt alene, men blev med vilje valgt som duo. Direktøren for Pantone´s Color Institute Leatrice Eiseman forklarer her hvorfor:

“Sammen formidler grå og det strålende lys et positivt budskab af indre styrke. Praktisk og bundsolidt, men samtidig varmt og optimistisk – dette er en farvekombination for håb og ukuelighed. Styrke og selvtillid er næring for den menneskelige sjæl”. Og da vi kunne godt bruge noget håb; sammenhold og styrke i disse svære tider, er vi 100% enige i det.

Vi ved at du vil elske fortsat at have en lækker indretning og samtidig købe bæredygtigt og mindfuldt. Det er nemt at holde dit hjem moderne med disse nye farvetrends og forblive tro med dine principper. At købe hør-tekstiler af højeste kvalitet fra familiedrevne mærker som LinenMe betyder, at du støtter små virksomheder der forpligter sig til at reducere sit klimaaftryk. Men vi elsker også at bringe et frisk look og følelsen af friskhed ind i rummet. Det handler alt sammen om balance. Hvilket passer perfekt til år 2021 Pantone farver; det repræsenterer og opmuntrer til harmoni!

Her fortæller vi dig hvordan du kan inkorporere denne hotte farvekombination i dit hjem ved at bruge produkter af vores europæisk certificerede hør.

Årets farve i soveværelset

kan kombinere vores gule forvaskede dynebetræk med et hyggeligt plaid i grå Kashmir uld

Årets farve i soveværelset

I køkkenet

Skab en enkel baggrund til et særligt måltid med vores Terra dug i hør i graphite og tilføj en dristigt gul farve med et sæt af vores gule hørservietter.

I stuen

Få hurtigt og nemt bragt Patron-farven ind i dit hjem ved at tilføje et par nye puder og en plaid. Vores grafitfarvede pudebetræk Terra i hør og plaid i gult forvasket hør vil straks løfte rummet og skabe et helt nyt look;

I badeværelset

Bring en ordentlig portion af 2021 harmoni og håb ind i dit badeværelse med sæt superbløde badehåndklæder i kontrastfarverne grå og gul:

Men selvom at du indretter din bolig, er der også håb og styrke for os alle i det nye år. Vi håber at I alle har det godt og er trygge. Find flere tips til indretning med hør her og ideer til at bruge farver til din indretning her.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.