Gå til hovedindhold
august 19, 2022

Om sommeren er der intet så forfriskende som at hoppe ud i de kølige blå bølger. Det samme gælder for dit hjem – en omgang blå eller marinefarve tilføjer noget beroligende og forfriskende. Vi tilbyder et bredt udvalg af smukke hjemmetekstiler i denne farve, så du kan skabe helt nyt liv i et rum og pifte hele indretningen op.

Man forbinder farven med himlen, havet og store åbne rum, og blå tilføjer dybde og følelsen af uendelighed. Det er en blød kølig farve og passer fantastisk sammen med pink, sennepsgule, neutrale og lysegrønne nuancer. Du behøver ikke at ændre hele indretningen for at tilføje dit hjem noget nyt og dejligt. Et nyt frisk sæt sengetøj, nogle nye skønne hørpuder, en hyggelig plaid, nogle lette sommergardiner – alle disse enkelte ting vil løfte hele stemningen i rummet. 

Lad os dykke ned i det blå med alt fra ultimativt lækkert sengetøj til den smukkeste bordhør.

Blåt sengetøj for god nats søvn

Da sengen normalt er det største møbel i soveværelset, kan du ændre hele stemningen ved blot at tilføje et nyt dynebetræk og nye pudebetræk. Vi anbefaler altid sengetøj i hør, fordi det hjælper med at regulere din kropstemperatur, dvs. det holder dig behagelig kølig om sommeren og giver lækker varme om vinteren. Det er også enormt slidstærkt og kan maskinvaskes, så du kan bruge det hele tiden, og det bliver blot bedre med tiden.

Da sengen normalt er det største møbel i soveværelset, kan du ændre hele stemningen ved blot at tilføje et nyt dynebetræk og nye pudebetræk. Vi anbefaler altid sengetøj i hør, fordi det hjælper med at regulere din kropstemperatur, dvs. det holder dig behagelig kølig om sommeren og giver lækker varme om vinteren. Det er også enormt slidstærkt og kan maskinvaskes, så du kan bruge det hele tiden, og det bliver blot bedre med tiden.

Vælg vores melange-farvede blå sengesæt for en lækker beroligende følelse, ligesom at glide ned i en rolig klar sø. Dette sæt er fremstillet af superblødt forvasket hør og indeholder et pudebetræk, puder, et fladt lagen og et formsyet lagen. Mix og bland dem med vores nålestribede eller stribede sengetøj for mere struktur og et spændende look eller hold det enkelt og sammenhængende med alle dele i det samme design. Du kan gå efter samme i samme sæt i indigoblå, hvis du ønsker en mørkere farve.

Pift din stue op – helt enkelt og nemt

Når det er sommer, elsker vi gardiner i dagligstuen der holder den voldsomme varme ude, men stadig lader lidt lys komme ind. Det er lige præcist det som vores fantastiske hørgardiner gør. For at skabe et ægte sommerligt look kan du vælge vores gardiner med løbegang i hør, indigo. Med gardiner med løbegang skabes en ren og enkel følelse med et strejf af vintage. Samme stil har vores Off-White-Blue Tuscany gardiner, blot i en lysere blå. Tilføj nogle matchende pudebetræk i hør med vores Multistripe indigo pudebetræk for et sammenhængende æstetisk look. Og da vores pudebetræk kan maskinvaskes, kan du også bruge dem udenfor til stilfulde skovture for at skabe lidt ekstra luksus. En hvid hørplaid er prikken over i´et i den nye indretning, der pifter din bolig op og giver din stue nyt liv og gør det til et indbydende hyggeligt sted at mødes.

En enkel makeover til badeværelset

Et superblødt sæt friske badehåndklæder i hør vil forvandle dit badeværelse til et luksuriøst afslapningssted. Vores huckaback håndklæder er så flotte at vi elsker at vise dem frem på åbne hylder eller hængende på kroge. De er også fremragende som strandhåndklæder, da de tørrer hurtigt, er ekstremt absorberende og meget lette.Gå efter matchende farver eller bland farverne med et udvalg af indigo, blå og marineblå for et virkeligt lækkert marinelook.

Vi elsker blå nuancer i køkkenet Vi elsker blå nuancer i køkkenet

Til hyggelige sommermiddage i det fri vil vores off white / blå borddug Tuscany gøre lykke på det udendørs spisebord og kan samtidig bruges som skovturstæppe. Kombiner det med matchende servietter eller brug en almindelig off-white eller en mere dybblå nuance for at skabe kontrast.

Du kan prøve vores Philippe bordløber i off-white / blå eller indigo for at skabe en mere afslappet atmosfære. Eller brug dit bedste porcelæn sammen med vores blå-hvide eller indigo Multistripe dækservietter for at skabe en unik atmosfære ved en morgenbrunch eller en hjemmelavet lækker frokost med venner.

Mulighederne er uendelige! Mor dig med at finde den rigtige nuance og det perfekte mønster, der vil tilføje dit hjem noget lækker blå.

Klik her for at se mere sommerhør.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.