Gå til hovedindhold
september 23, 2022

Om sommeren elsker vi hør for dens cool og behagelige slidstyrke. Men vidste du at hør også holder dig varm ved koldere temperaturer? Takket være stoffets naturlige temperaturregulerende egenskaber arbejder den sammen med din krop for at holde på varmen uden at overopvarme den som det er tilfældet med syntetiske fibre. Hvilket betyder at det er den perfekte måde at tilføje noget enkel elegance til efterårsgarderoben.

Her er vores tilføjelse af efterårstøj til at skabe nyt liv og pifte dit look op med tidløst tøj der vil se smukt ud de næste mange år. Det er fremstillet af bæredygtig certificeret europæisk hør og er designet til folk som er fans af bæredygtig mode. Du finder dine nye efterårsfavoritter her.

Paolo: Den perfekte jakke

Når det er for køligt til kun en t-shirt eller en bluse men for varmt til at bære jakke, er Paolo-jakken det helt rigtige til dig. Den har en let men lækker silhuet og ser fantastisk ud med et par cowboybukser eller over en kjole. Den er let men holder dig stadig varm og er slidstærk, så den er ideel at pakke ned til en dag på udflugt, så du også kan holde dig varm om aftenen.

Den har charmerende designdetaljer som f.eks. de søde knapper og båndkrave der gør denne arbejdstøjsinspirerede jakke endnu smukkere, og den har to lommer. Du kan vælge mellem 10 forskellige farver, så du finder den perfekte nuance.

Den nye klassiker til garderoben: Emma-bukser

Du har måske disse bukser i enten sommerhvid eller lyseblå, men vi fremstiller også vores Emma-bukser i farven antracit sort. Du får samme velsiddende men stadig afslappede form, men i en mere efterårsvenlig farve. Disse bukser lader dig nemt gå fra den ene årstid til den anden, uanset om du bruger dem på arbejde eller til en afslappet fridag. Du kan kombinere dem med en bluse til mere formelle lejligheder eller en enkel t-shirt til et lækkert enkelt hverdagslook med masser af elegance.

Vælg nogle mønstre!

Hvis du kan lide mønstre, har vi en masse lækkert tøj der vil føre dig godt gennem efteråret og ind i foråret og omvendt. Fra vores Alice-bluse med charmerende tern, marineblå tern samt antracit til vores ternede Ernesto skjorte tilføjer disse bluser ethvert outfit noget nyt og lader dig udtrykke din personlighed. De er perfekte til bukser, buksedragter og nederdele, og de kan derfor bruges til enhver lejlighed.

Brug for en efterårskjole? Tag et kig på vores kjoler Alice, Camilla og Ella!

Der er stadig rigeligt solskin i de næste måneder til at bære en sød kjole. Og i takt med at temperaturen falder, kan du tilføje dit outfit et par leggins og en cardigan. Så vores udvalg af efterårstøj inkluderer disse tre smukke kjoler. Vi elsker Alice-kjolen med lækre rødbrune eller sorte tern til denne årstid.

Du kan vælge mellem fem forskellige farver til Ella-kjolen, der alle er ideelle til både arbejde og fritid. Brug dem sammen med en varm striktrøje og nogle lækre leggins når vinteren nærmer sig.

Og Camilla-kjolen (se nedenfor) er fremstillet af tung hør hvilket gør den til det ideelle valg til koldere årstider. Du kan vælge mellem seks alsidige farver for at finde det perfekte match til dig.

To nye mærkevarer til dig

En buksedragt i hør er ikke bare enormt stilfuld, men betyder også at du ikke skal tænke på at vælge bluse eller bukser. Du skal bare vælge et stykke tøj for en maksimal virkning. Vores Emma-buksedragt fås i tre mørke farvenuancer og har et bælte til at skabe form og to lommer så den både er praktisk og stilfuld. Brug den sammen med vores oversize Ruth bluse for et frisk og afslappet look som er nødvendigt gennem hele efteråret.

Accessoires for mere hygge

Hvorfor ikke tilføje et blødt tørklæde eller et sjal i hør hvis du ønsker et ekstra lag til at holde dig varm? Vi tilbyder et stort udvalg af farver, så du kan finde det der passer bedst til din frakke og andet tøj.

Dette tøj er fremstillet til moderne kvinder med et aktivt liv. Alle tøjstykker kan maskinvaskes og fås i en perlerække af farver så der er noget for enhver smag. Vores hørtøj af topkvalitet ser godt ud i mange år og går aldrig af mode. Hvis du ikke har prøvet hørtøj til efterårs- eller vinterbrug, har du nu chancen. Vi er sikre på at du vil elske det.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.