Gå til hovedindhold
juli 1, 2022

Hos LinenMe er vi stolte af det arbejde vi gør for at beskytte miljøet, men dette blogindlæg handler om noget andet ”grønt”! Vi vil præsentere dig for en fantastisk ny farve i vores tøjkollektion.

I år 2022 har grøn været blandt de helt store trends og favoritter inden for indretning og farver til hjemmet – det er virkelig in i øjeblikket. Vi har besluttet os for at bringe denne skønne farve ind i vores tøjlinje.

Grøn er en farve der reflekterer naturen, men er også enorm stilfuld. Den er moderne og samtidig klassisk og iøjefaldende uden at være for voldsom. Inden for farvepsykologien symboliserer grøn fred, vækst, fornyelse, friskhed og sikkerhed. Lad os bare være ærlige, de egenskaber kan vi alle sammen bruge i vores liv! Og nu er det nemt med disse fantastiske stykker tøj i grøn, uanset om du vælger en lille ting for at tilføje lidt farve eller vælger et stykke tøj som er hele budskabet.


Dine gamle favoritter – i en ny farve

I de varme måneder er en let og luftig tunika det helt rigtige. Vi kan nu tilbyde den fantastiske Sofie tunika i grøn, hvilket gør denne smukke og flirtende kjole topmoderne. Kombiner den med sandaler og en afslappet solhat, og så er dit sommerlook perfekt.

Du kan også vælge en anden klassisk favorit, nemlig Alice-kjolen, i grøn og dermed tilføje en energisk og stadig enkel stil til din hverdag. Med en smigrende og afslappet løs silhuet, korte ærmer og smarte lommer er dette yndlingskjolen til denne sommer i en ny lækker farve.

Hørtunika Sofie

Hørkjole Alice

For en enkel tilføjelse i grøn kan du vælge mellem vores skønne toppe Amelia og Luna med enten spaghettistropper eller v-udskæring eller vores Alice tanktop i hør. De passer alle perfekt sammen med et par friske hvide hørshorts eller et par cowboybukser. Og takket være hørs naturlige temperaturregulerende egenskaber vil du både have det behageligt og forblive tilpas kølig.

Hørtop Amelia & hørbluse Luna med v-udskæring
Tanktop Alice i hør & hørshorts i hvid Emma

Ny farve, nyt hørtøj

Vi gør ikke bare garderobens klassikere grønne. Du kan her se de nye tilføjelser til vores kollektion, der kan tilføje dit outfit ny energi og fornyet glæde!

En buksedragt er altid lækker og kæk og er dermed en nem måde at pifte din garderobe op på. Vores Emma buksedragt i hør i grøn gør det nemt at få tøjet på – man skal bare have benene i, trække den op, og så sidder den som den skal. Stoffet er let og behageligt, og snittet er enkelt for et enkelt afslappet look. Du kan tilføje et bælte for mere struktur eller bare holde looket afslappet og løst.

Hvis du gerne vil dække dig lidt til og alligevel gerne vil friske din garderobe og dit look op, kan du prøve med et par af vores Ruth bukser i en lækker grøn farve. Kombiner den med en bluse til hverdagsbrug og en sød top til en aften i byen.

Vores Julia-kjole i grøn er en sikker vinder i sommergarderoben med et lækkert snit, en flot dyb udskæring og tynde stropper.

En anden nyhed er vores Emma nederdel, der både er alsidig og flot. De fine lommer i siderne og et snørebånd i livet gør den behagelig at have på, og den grønne farve ser fantastisk ud med en top i hvid eller gingham-mønster. Den er rigelig stilfuld til en arbejdsdag, og du vil elske denne søde nederdel uanset vejret.

Det kan være svært at finde shorts der både er behagelige at have på og samtidig ser godt ud, men her kan vi hjælpe dig med vores Emma shorts i en smuk jade-nuance. De passer perfekt med bluser og t-shirts, der kan pifte dit outfit op med et tidløst stilfuldt look.

Emma buksedragt i hør

Hørbukser Ruth

Hørkjole Julia
Hørnederdel Emma & hørshorts Emma

Og det er ikke alt!

Vores hørtøj i den nye grønne farve ser fantastisk ud med accessoires i komplimenterende farver og nuancer. Tag et kig på vores sjaler i hør og tørklæder i hør for at kunne dække dig lidt til og lad dig forkæle med en stor og alligevel let hørtaske. For at skabe et sammenhængende look kan du også tilføje en af vores lækre hørjakker.

Sjaler i hør & tørklæder i hør
Hørtasker & hørjakker

Glæd dig til lækker shopping og nyd sommeren!

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.