Gå til hovedindhold
november 25, 2022

Hos LinenMe fejrer vi ikke Black Friday. Selvom det er en stor begivenhed for mange firmaer, har vi valgt ikke at give efter for stormløbet og de superbillige prisnedsættelser. Måske virker det mærkeligt, så vi vil gerne forklare os her og sætte et par tanker på det. Dette blogindlæg er en flugtmulighed fra al vanviddet omkring Black Friday – du kan stadig købe vores fantastiske produkter – vi vil bare ikke tvinge dem ned over hovedet på dig eller råbe og skrige højt om tilbud.

Du er kunden
Da vi primært driver en onlineforretning, sørger vi altid for at du kan finde præcis, hvad du har brug for, uanset hvilken dag det er. Vi er stolte af vores omtanke for kunder og ønsker at du skal være helt og aldeles tilfreds med dine produkter. Dette er vores prioritet frem for at sælge så meget som muligt.

Med omtanke

At købe hørtekstiler er noget som vi ved at du tænker nøje over. Vores priser er meget rimelige, og vores produkter er i topkvalitet, men du prioriterer ikke at få noget til vanvittigt lave priser. I stedet ønsker du et produkt der holder rigtig længe, et produkt der ser lækkert ud i dit hjem, et produkt som både du og din familie kan bruge hele året rundt og over de næste rigtig mange år. Det er en god ide at investere i noget nyt lækkert hørsengetøj, nogle bløde badehåndklæder til gæsteværelset eller at anskaffe sig nogle hørservietter så man er klar til efterårets mange festdage med venner og familie – det kræver alt sammen overvejelser og tanker. 

Vi har alle prøvet at lave impulskøb der blot er endt bagerst i skabet uden at vi nogensinde har brugt tingene. Måske har de været billige, men fordi vi egentligt var lidt ligeglade med dem, fik de aldrig lov til at berige vores liv. I stedet har de blot samlet støv i skabet og er blot endt som endnu en ting som skal sorteres og håndteres. Vi tror på at man skal have tid til at vælge sine indkøb med omhu, og vi mener at vores produkters kvalitet og skønhed taler et tydeligere sprog end de skriggule KØB BILLIGT NU-tilbudsskilte. Meningen er at du skal forelske dig i vores produkter og ikke bare prisskiltet.

Bæredygtighed

Vi bryder os ikke om hurtige modetrends, og vi forsøger at producere vores hørprodukter så bæredygtigt som muligt. Denne etos-troværdighed passer ikke med Black Fridays vanvittigt ukontrollerede forbrugsfest. Vores hørprodukter bliver bedre og bedre for hver vask og vil fortsætte hermed i mange år, hvilket betyder at dine penge rækker længere, og der kommer mindre spild fra kasserede produkter. Vi fremstiller produkter der er tidløse klassikere og elegante frem for blot at følge de seneste modetrends. Vores kæmpe udvalg af farver betyder at du kan bruge trendfarver hvis du ønsker at pifte din indretning op, men ikke bliver låst af dem. Hos LinenMe producerer vi produkter der bliver til arvestykker frem for kortvarige køb der ender på lossepladsen.

Anbefaling

Det er et fakta at vores produkter sælges i mere end 60 lande over hele verden, og det viser at der allerede er et stærkt marked for dem. Vi optræder jævnligt i pressen og i anerkendte blade – vi er lige kommet med i New York Times julegavekatalog. Vi tror på at anbefalinger fra troværdige kilder, at vi er med i blogs hos folk som vi respekterer og beundrer er langt bedre for os og især for dig. Du kan trygt regne med at den købte vare er en investering og er lige præcis, hvad du håbede på. Og hvis du ikke er 100% tilfreds, vil vi gerne bytte produktet til et nyt eller give dig pengene tilbage.  Så nu har vi forklaret det: dette er grundene til at du ikke finder Black Friday-tilbud her på siden. Kun fantastisk lækre produkter i gennemtænkt design, superbløde og behagelige unikke hørprodukter til dit hjem.

Glæd dig over de (holdbare) klassiske trends!

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.