Gå til hovedindhold
august 22, 2022

Når du investerer i hjemmetekstiler, vil du sikkert gerne vide om de er af god kvalitet. Men hvordan kan du vide det, især hvis du køber online og hverken kan se eller røre produkterne? Svaret ligger bl.a. i at læse kundeanmeldelser, men især i certifikater. Hos LinenMe er vi stolte over at have tre forskellige certifikater, hvilket giver dig tryghed ved at vide at du køber kvalitetsprodukter fra et velrenommeret brand.

Find ud af, hvad disser certifikater betyder, og hvordan de kan hjælpe dig med at vælge de rigtige hørprodukter til dit hjem.

European Flax®

Vores hør er certificeret under Den Europæiske Føderation af hør og hamps kvalitetsvaremærke, der står for bæredygtig europæisk hør hvis oprindelse skal kunne spores. Det betyder at det er hør af højeste kvalitet, fremstillet af europæisk hør og testet for at sikre at det lever op til bestemte høje standarder.Hør dyrket i Belgien, Holland og det nordlige Frankrig drager nytte af det fugtige, kølige klima og den fugtige jord. Det betyder at fibrene til hør er stærke og modstandsdygtige. Det er også en mere bæredygtig afgrøde end bomuld, så når du vælger certificeret europæisk hør@, hjælper du også kloden og minimerer dit CO2-aftryk. Læs mere om certifikatet her.

Woolmark

Vi fremstiller ikke kun smukke hørtekstiler, men skaber også fantastisk smukke uldplaider og -tæpper i vores søsterselskab, WoolMe. Vores uldprodukter har Woolmark-mærket, et internationalt anerkendt mærke for sporbarhed og kvalitetsstandarder. For at opnå dette certifikat undergår ulden skrappe tests for at tjekke fibrene, farvefastheden i lys, holdbarheden samt at det kan vaskes, og der er en god farvefasthed over for væske.

Fordi uld er 100% biologisk nedbrydeligt og er den mest genbrugte fibre på verdensplan, er det også et bæredygtigt valg.

OEKO-TEX

Vores produkter med mærket OEKO-TEX Standard 100 er blevet testet for at sikre at de er fri for skadelige substanser der er skadelige for mennesker. Alle produktets elementer bliver testet ud fra strenge globale standardkriterier. Vi er stolte over at være en af 21.000 virksomheder der har fået tildelt denne certificering der viser at vores produkter ikke er farlige for mennesker. Det er endnu en måde så vi både kan tage os af dig, jer og kloden.

Tak fordi du hjælper os med at hjælpe planeten

Når du køber et produkt fra LinenMe, behøver du ikke tage vores ord for gode varer om kvalitet og bæredygtighed, men kan i stedet blot stole på certifikaterne. Vi har forpligtet os til at skabe langtidsholdbare smukke produkter, både i form af hjemmetekstiler og tøj med kun en minimal påvirkning på miljøet. Vi takker dig for at støtte os på denne mission og for at gøre din del til at skabe en sundere klode!

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.