Pressemeddelelse | LinenMe

Pressemeddelelse

Pressemeddelelser fra vores PR-partner Impression PR
===
16. nov 2018

Bløde nyheder fra LinenMe

LinenMe har netop lanceret en række bløde nyheder til boligen. Her er fem af vinterens lækreste styles til hhv. soveværelset, badeværelset, stuen og køkkenet. 

 
 

Det bløde Rosa sengesæt er lavet i 100% stenvasket hør, der er temperaturregulerende, og bidrager til en behagelig temperatur hele natten. 

 

Stenvasket sengesæt i hør, rosa:

Single: 140 x 200 cm kr. 1099,-

Double: 200 x 200 cm kr. 1689,-

Queen: 230 x 220 cm kr. 1809,-

King: 260 x 220 cm kr. 1969,-

Forhandles online via LinenMe.dk 

 
 

Skab den helt rigtige spastemning på badeværelset med de smukke Waffle håndklæder fra LinenMe. Sættet består af to almindelige håndklæder samt to badehåndklæder i forvasket hør. Waffle håndklæderne fås i flere forskellige farver og størrelser. 

 

LinenMe, Waffle, grøn, 2 stk. 100 x 160 cm. 2. stk. 50 x 70 cm. Vejl. pris kr. 709,-
Forhandles online via LinenMe.dk

 
 

  Træd ud af badet og lad dig omfavne af det ultra bløde Provance håndklæde fra LinenMe. Tip: skån håret med et blødt håndklæde i hør, da det absoberer fugt langt bedre end bomuld. Provance håndklæderne fås i flere forskellige farver og størrelser. 

 

LinenMe, Provence håndklæder i hør, blåt. 

Badehåndklæde 100 x 145 cm kr. 239,- / Håndklæde 65 x 130 cm kr. 159,-

Forhandles online via LinenMe.dk

 
 
 
 
 

 Den bløde Everest plaid holder dig varm på de kølige vinteraftener, og pynter fint i hjemmet. Plaiden er lavet af 100% cashmere uld. 

 

LinenMe, Everest plaid i cashmere uld, grey. 130 x 180 cm kr. 2599,-

Forhandles online via LinenMe.dk 

 
 
 
 
 

 Pift køkkenet op med de smukke Lara viskestykker i 100% hør, der fås i et hav af forskellige farver. 

LinenMe, Lara, viskestykke i hør, orange, 2 stk. à 42 x 70 cm kr. 139,-
Forhandles online via LinenMe.dk

 

 Bag LinenMe står den litauske designer Inga Lukauskiené, som er uddannet på KLC School of Design i London. Alle hendes designs bliver produceret på LinenMe's familieejede fabrik i Litauen. Ved at holde produktionen inden for familiens rammer opretholder og sikrer LinenMe, at produkterne altid er i den absolut højeste kvalitet.

 
 
===
25. sep 2018

Lune vinterfavoritter fra LinenMe

 

 

 

 

Efteråret står for døren, bladene falder af træerne og vejret skifter. For mange er det lig med masser af hyggelige indendørs stunder. Vi har udvalgt en række bløde efterårsfavoritter fra LinenMe, der gør de kolde aftener lidt hyggeligere. 

 
 

Lad den bløde Bella plaid holde dig varm, når du sidder i sofaen med en varm kop te og en god bog. Plaiden er lavet af 100% baby alpaca uld.

 

LinenMe, plaid i baby alpaca uld, Bella, brun. 

135 x 200 cm kr. 1275,-

 

Forhandles online via LinenMe.dk

 
 

De smukke Provence håndklæder er et perfekt supplement til det velindrettede badeværelse. Tip: skån håret med et blødt håndklæde i hør, da det absoberer fugt langt bedre end bomuld. 

 

LinenMe, Provence håndklædesæt i hør, 

Badehåndklæde 100 x 135 cm. samt håndklæde 47 x 70 cm. kr. 430,- pr. sæt. 

 

Forhandles online via LinenMe.dk

 
 

Gør middagen ekstra indbydende med de rustikke dækkeservietter i stenvasket hør. Den klassiske naturfarve passer ind i ethvert hjem og giver et unikt udtryk til spisebordet.

 

LinenMe, Rustic dækkeserviet i hør, naturfarvet: 

35 x 45 cm. kr. 59,-

 

Forhandles online via LinenMe.dk

 
 

 

 

De superbløde, stenvaskede puder i 100% hør tilfører ekstra hygge til de kolde efterårsaftener. Pudebetrækket fås i flere forskellige størrelser og farver.

 

LinenMe, pudebetræk i hør, taupe, stenvasket:

30 x 40 cm. kr. 125,-

50 x 50 cm. kr. 215,-

40 x 60 cm. kr. 205,-

 

Forhandles online via LinenMe.dk

 
 

 

 

Det skønne Stone Blue sengetøj i 100% hør er utroligt blødt at sove i, og skaber en enkel og rolig stemning i soveværelset.

Stone Blue, sengesæt i stenvasket hør, blå:

 
king: 260 x 220 cm kr. 1855,-
queen: 230 x 220 cm kr. 1699,-
double: 200 x 200 cm kr. 1599,-
single: 140 x 200 cm kr. 1099,-

Forhandles online via LinenMe.dk

 
 
===
31. aug 2018

4 lune plaider til den kolde tid

 
 

Efteråret nærmer sig med hastige skridt. Vi har udvalgt 4 lune plaider, der gør de kolde dage og aftener lidt hyggeligere.

 
 

 

Hold varmen på de kølige aftener med den bløde, multifarvede Marta plaid fra LinenMe. Plaiden er lavet af 100% merinould og fås i flere forskellige farvekombinationer.

 

 
LinenMe, Marta, rød/orange, 130 x 190 cm kr. 999,-
Forhandles via LinenMe.dk
 
 
 

 

 

 Lun dig med en blød plaid og en varm kop kaffe på de kølige efterårsaftener. Den smukke Robero plaid er lavet af 100% uld og fås i flere forskellige farvekombinationer.

 

 
LinenMe, Roberto, 130 x 200 cm kr. 450,- 
Forhandles via LinenMe.dk
 
 

Den bløde Bella plaid er vævet af 100% baby alpaca uld, der er fem gange varmere end almindelig uld - perfekt til de køligere efterårsaftener.

 

LinenMe, Bella, koralfarvet, 135 x 200 cm kr. 1275,-

Forhandles via LinenMe.dk

 
 

 

 

Den farverige Marta plaid er vævet af 100% merinould og fås i flere forskellige farvekombinationer.

 

 
LinenMe, Marta, rød/grøn, 130 x 190 cm kr. 999,-
Forhandles via LinenMe.dk
 
 
 
===
8. dec 2017

4 betænksomme værtindegaver

Skøn mad, godt selskab og et smukt dekoreret middagsbord - værtinden har nok at se til for at skabe de perfekte rammer for en hyggelig og stemningsfuld aften.
Sig tak med en betænksom værtindegave - vi har samlet 4 af slagsen til julens og nytårets feste.
De kolde aftener har langsomt, men sikkert, sneget sig ind på os. Forkæl værtinden med en skøn og varm plaid i uld fra LinenMe.
LinenMe, Roberto plaid i 100% uld, 130 x 200 cm. kr. 339,-
Forhandles online via LinenMe.dk
Det stenvaskede Lara håndklædesæt vil passe smukt ind på ethvert badeværelse. Sættet består af 2 håndklæder og 2 badehåndklæder. 
LinenMe, Lara, sæt af badehåndklæder i hør, grey. kr. 449,-
Forhandles online via L
inenMe.dk
De smukke stenvaskede hørservietter fra LinenMe fuldender enhver borddækning. Servietterne fås i 10 forskellige farver. 
LinenMe, hørserviet, taupe, 53 x 53 cm. kr. 89,- per styk.
Forhandles online via LinenMe.dk 
Glæd værtinden med et sæt fine viskestykker eller et praktisk forklæde i naturfarvet hør.  
LinenMe, Lara, viskestykker i hør, naturfarvet. 42 x 70 cm. kr. 119,-
LinenMe, Lara, forklæde i hør, naturfarvet. kr. 225,-
Forhandles online via LinenMe.dk

 

===
29. okt 2015

Drømmeland

 
Soveværelset er et rum, der ofte bliver negligeret, når det kommer til indretning af hjemmet.
 
Samtidig viser undersøgelser at alt for mange danskere har svært ved at sove og får for lidt søvn. Indretnin-gen af dit soveværelse spiller derfor en vigtig rolle for kvaliteten af din nattesøvn. Vi har håndplukket seks fine produkter, der bringer harmoni og personlighed til soveværelset.
 
Der findes ikke noget bedre end at putte sig i en blød seng med lækkert, sprødt sengetøj. Pynt sengen med naturligt og luksuriøst sengetøj fra LinenMe, der er lavet af 100% hør, i højeste kvalitet.
 
===
21. aug 2014

Forny dit køkken med smukke hørtekstiler fra LinenMe

LinenMes køkkenartikler er helt perfekte hvad enten der skal dækkes bord ude eller inde, til en simpel morgenmad, eller et stort middagsselskab. De mange smukke farver og mønstre passer til enhver smag, og kvaliteten af produkterne er noget for sig selv!

1. Jazz serviet – hør og bomuld. Servietterne med klassiske striber i lyse nuancer passer ind til et hvert hjem, og giver et fint touch på en dug i neutrale farver. Vejl. pris. kr. 29,-

2. Lara servietter – En stilfuld kollektion til et stilfuldt hjem. De luksuriøse servietter i hør vil give nyt liv til ethvert bord. Vejl. pris kr. 45,-

3. Gingham viskestykker – fine rød og hvidternede viskestykker skaber en varme i dit køkken. Vejl. pris for 2 stk kr. 85,-

4. Jazz brødkurv – denne fine brødkurv med sorte striber er lavet af det lækreste hør, og kan pifte et hvert morgenbord op. Tip: brug den også til frugt, muffins m.m. Vejl. pris kr. 55,-

LinenMe tilbyder moderne produkter til hjemmet - alt fra køkkentekstiler og badetekstiler til sengetøj, plaider og pudebetræk. Sortimentet består af mange smukke farver, mønstre og designs som passer til både det enkle nordiske hjem eller det farvestrålende eksotiske hjem! Vejl. priser fra kr. 29,- til kr. 1.875,-

 

===

30. jun 2014

Gamle traditioner møder nye design trends hos det eksklusive interiørbrand LinenMe

LinenMe er et eksklusivt interiørbrand med fokus på hørtekstiler af højeste kvalitet. LinenMe har eksisteret siden 2007 og forhandles i mere end 50 lande. De mange lande betyder dog ikke masseproduktion på en stor fabrik, nærmere det modsatte. Historien bag brandet er nemlig ganske unik.

Grundlæggeren af LinenMe er den litauske interiørdesigner Inga Lukauskiené, som er uddannet på KLC School of Design i London. Alle Ingas designs bliver produceret på hendes families lille fabrik i Litauen – et land, der har gamle traditioner i at dyrke hør og væve det kvalitetsmæssigt bedste hørstof. Ydermere er Litauen kendt for sine smukke håndlavede broderier og syninger med hulsøm.

De fleste af LinenMes produkter er håndlavede, for at bevare en høj kvalitet og renhed i produkterne. Ved at holde produktionen inden for familiens rammer opretholder og sikrer LinenMe, at kunden altid får den bedste kvalitet. LinenMe forhandles kun online – på denne måde kan priserne holdes nede, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inga besøger hvert år interiørdesignmesser i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan og Usa for at sikre sig, at hun er bevidst om globale trends.

Sortiment
LinenMe tilbyder et bredt udvalg af forskellige hørstoffer med forskellige mønstre, teksturer, farver, dekorationer og designs. De forskellige styles kombinerer traditionelle håndværksmetoder med de sidste nye trends.

LinenMe forhandles på www.linenme.dk
Følg LinenMe på: Facebook, Twitter & Instagram: @LinenMe

For udlån af produkter, high-res fotos, m.m. – kontakt venligst Impression PR:
Terese Ask eller Christina Bonnor

===