Pressemeddelelse

Pressemeddelelser fra vores PR-partner Impression PR

29. okt 2015
 
Drømmeland
 
Soveværelset er et rum, der ofte bliver negligeret, når det kommer til indretning af hjemmet.
 
Samtidig viser undersøgelser at alt for mange danskere har svært ved at sove og får for lidt søvn. Indretnin-gen af dit soveværelse spiller derfor en vigtig rolle for kvaliteten af din nattesøvn. Vi har håndplukket seks fine produkter, der bringer harmoni og personlighed til soveværelset.
 
Der findes ikke noget bedre end at putte sig i en blød seng med lækkert, sprødt sengetøj. Pynt sengen med naturligt og luksuriøst sengetøj fra LinenMe, der er lavet af 100% hør, i højeste kvalitet.
===
21. aug 2014

Forny dit køkken med smukke hørtekstiler fra LinenMe

LinenMes køkkenartikler er helt perfekte hvad enten der skal dækkes bord ude eller inde, til en simpel morgenmad, eller et stort middagsselskab. De mange smukke farver og mønstre passer til enhver smag, og kvaliteten af produkterne er noget for sig selv!

1. Jazz serviet – hør og bomuld. Servietterne med klassiske striber i lyse nuancer passer ind til et hvert hjem, og giver et fint touch på en dug i neutrale farver. Vejl. pris. kr. 29,-

2. Lara servietter – En stilfuld kollektion til et stilfuldt hjem. De luksuriøse servietter i hør vil give nyt liv til ethvert bord. Vejl. pris kr. 45,-

3. Gingham viskestykker – fine rød og hvidternede viskestykker skaber en varme i dit køkken. Vejl. pris for 2 stk kr. 85,-

4. Jazz brødkurv – denne fine brødkurv med sorte striber er lavet af det lækreste hør, og kan pifte et hvert morgenbord op. Tip: brug den også til frugt, muffins m.m. Vejl. pris kr. 55,-

LinenMe tilbyder moderne produkter til hjemmet - alt fra køkkentekstiler og badetekstiler til sengetøj, plaider og pudebetræk. Sortimentet består af mange smukke farver, mønstre og designs som passer til både det enkle nordiske hjem eller det farvestrålende eksotiske hjem! Vejl. priser fra kr. 29,- til kr. 1.875,-

===

30. jun 2014

Gamle traditioner møder nye design trends hos det eksklusive interiørbrand LinenMe

LinenMe er et eksklusivt interiørbrand med fokus på hørtekstiler af højeste kvalitet. LinenMe har eksisteret siden 2007 og forhandles i mere end 50 lande. De mange lande betyder dog ikke masseproduktion på en stor fabrik, nærmere det modsatte. Historien bag brandet er nemlig ganske unik.

Grundlæggeren af LinenMe er den litauske interiørdesigner Inga Lukauskiené, som er uddannet på KLC School of Design i London. Alle Ingas designs bliver produceret på hendes families lille fabrik i Litauen – et land, der har gamle traditioner i at dyrke hør og væve det kvalitetsmæssigt bedste hørstof. Ydermere er Litauen kendt for sine smukke håndlavede broderier og syninger med hulsøm.

De fleste af LinenMes produkter er håndlavede, for at bevare en høj kvalitet og renhed i produkterne. Ved at holde produktionen inden for familiens rammer opretholder og sikrer LinenMe, at kunden altid får den bedste kvalitet. LinenMe forhandles kun online – på denne måde kan priserne holdes nede, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inga besøger hvert år interiørdesignmesser i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan og Usa for at sikre sig, at hun er bevidst om globale trends.

Sortiment
LinenMe tilbyder et bredt udvalg af forskellige hørstoffer med forskellige mønstre, teksturer, farver, dekorationer og designs. De forskellige styles kombinerer traditionelle håndværksmetoder med de sidste nye trends.

LinenMe forhandles på www.linenme.dk
Følg LinenMe på: Facebook, Twitter & Instagram: @LinenMe

For udlån af produkter, high-res fotos, m.m. – kontakt venligst Impression PR:
Terese Ask eller Christina Bonnor

===