COVID-19 UPDATE | LinenMe

COVID-19 UPDATE

 

Kære Venner

Jeg håber at I har det godt er trygge. Den sidste måned har mindet os alle om, hvor skrøbeligt vores verden er og hvor vigtigt det er at stå sammen mod den udfordring som vi alle står over for i dag og som er uden fortilfælde.

Så derfor kontakter jeg jer med en orientering fra LinenMe-familien.

Det ville være uærligt at påstå at vi var fuldstændig forberedte på denne krise, men at have kunder og samarbejdspartnere i Sydkorea og Japan hjalp os tidligt i forløbet med at finde ud af, hvad vi skulle gøre os klar til og hvad vi skulle forberede os på. Der er gået ų uger siden vi implementerede ændringerne i den måde vi arbejder på hos LinenMe. Vi har ændret vores produktionsproces for at få større fysisk afstand mellem de enkelte medarbejdere, og for at minimere den daglige kontakt menneskerne imellem bruger vi alle ansigtsmasker, og vi desinficerer faciliteterne hver 3. time. Alle medarbejdere i kundeservice arbejder hjemmefra.

Vi implementerede kontaktløse procedurer for afhentningspakker med vores kurerer. Vi beder alle ansatte der er i risiko om at blive hjemme i mindst 14 dage. I dag arbejder vi på 95% af den kapacitet vi havde før Corona-krisens udbrud og får afsendt alle bestillinger til aftalt tid. Vi har afsat 2 timer hver dag til at lave ansigtsmasker af hør til folk i nød, da vores land heller ikke er sluppet for Corona-virussen, og masker til medicinsk brug bliver først og fremmest givet til vores læger, og forsyninger til alle andre mennesker er begrænset. Vi er glade for stadig at kunne holde virksomheden i gang og sikre job for vores ansatte.

Bliv hjemme, hold afstand til andre mennesker, vask dine hænder ofte, brug ansigtsmaske, pas på dine nærmeste og dem tæt på dig.

Hvis du beslutter dig for at bestille noget fra LinenMe i disse stormfulde tider, får du en gratis ansigtsmaske af hør med i købet (vi sælger dem ikke, og de kan ikke fås i vores onlineshop). Vær dog opmærksom på at de ikke kan erstatte medicinske ansigtsmasker, men vi er blevet rådgivet af eksperter, og de er helt uden tvivl bedre end ingenting (især hvis du hoster eller nyser). De kan genbruges, hvis de bliver vasket ved 90 grader og strøget.

Forbliv optimistisk. Alle storme er ovre på et tidspunkt, og så skinner solen igen!

Mange kærlige hilsener

Inga